Helpende - wijkteams regio Breukelen - Loenen

Helpende

Geen dag is hetzelfde en als jij ergens binnenstapt dan weet je precies wat er moet gebeuren. Dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor mensen, maakt werken voor jou zo bijzonder. Je houdt ervan een praatje te maken en hebt oog en oor voor wat mensen eigenlijk bedoelen en nodig hebben. Je werkt met je hart, dat gaat bij jou vanzelf. Je vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven, ook als ze kwetsbaarder worden. Je kunt goed zelfstandig werken en schakelt je collega’s in op momenten waar jij signaleert dat dit nodig is.

Ben jij 8-16 uur per week beschikbaar? Kom dan onze Careyn thuiszorg teams versterken in Breukelen of Loenen.

Kennismaken met de professionals van onze teams en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (MBO-2).
  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze cliënten.
  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfstandig, proactief én je kunt goed samenwerken.
  • Je beschikt over passend vervoer.
  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf, de cliënt als voor het team.

Dit mag je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en waar wij zelfredzaamheid belangrijk vinden.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal 20 (minimaal € 2.236,57 tot maximaal €2.772,02 o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd voor twee maanden;

Heb je je draai gevonden in één van onze teams en wil je doorgroeien naar Verzorgende IG? Dan kun je rekenen op onze steun en inzet!

Utrecht West

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wanneer je eerst meer inhoudelijke informatie wilt kun je contact opnemen met Miriam Dwarswaard-Enkelaar (Manager Zorg), via 06-5777087 of mail naar m.dwarswaard@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende - wijkteams regio Breukelen - Loenen