Helpende - Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen

Helpende

Ben jij een enthousiaste Helpende met affiniteit voor Revalidatie? Kom dan bij Careyn Maria Oord werken en laten we samen het verschil maken!
Op onze locatie in Maria Oord realiseren wij een geheel nieuwe revalidatie afdeling. Een afdeling gericht op herstel en overbrugging maar wel met nadruk op een therapeutisch klimaat. Wij gaan werken met cliënten in bezit van een WLZ-indicatie die wachten op een uitplaatsing maar wel met behoud van behaalde revalidatie doelen en ook cliënten met een ELV-hoog complex Indicatie. Kortom een nieuwe afdeling die zich gaat richten op reablement. Werken aan vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid bij ouderen.

Deze functie staat open voor 24 uur per week in wisselende diensten. Het aantal uur bepalen we samen.

Waar kom je te werken


Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair behandelteam. Dat bestaat uit: verzorgenden, helpenden, voedingsassistenten en behandelaren. Het team zet zich elke dag in om cliënten te motiveren en te begeleiden tijdens hun revalidatieproces of het behouden van aangeleerde handelingen.

Jouw profiel


Heb je een diploma Helpende? Kom dan ons fijne team versterken! Je dag zou er als volgt uit kunnen zien: je start de overdracht met jouw team en ziet dat er na drie dagen weer veel nieuwe mensen op de afdeling zijn. Je leest je in en voert de benodigde zorg uit met je handen op je rug, want alles is revalidatie. Je hebt overleg met collega's en stemt jouw bevindingen af met de dag oudste. Tijdens de koffie lachen we en genieten we van de zoveelste taart die wij hebben gekregen van een client die met ontslag is gegaan. Soms staat er een kraammand op de afdeling, soms hebben wij een klinische les. Een dag is nooit hetzelfde. Jouw team is je steun en toeverlaat, samen helpen wij mensen om zo zelfstandig mogelijk weer met ontslag naar huis te kunnen gaan of naar een andere woonvorm.

Dit mag je van ons verwachten


  • Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
  • Je krijgt een salaris op basis van je kennis en ervaring CAO VVT FWG 20 maximaal € 2.697,02 o.b.v.36 uur.
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Ruime ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.
  • We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wij zorgen voor ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen; de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

Utrecht West

Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin gemeente De Ronde Venen treft u dit zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving. Rustgevend. En energiegevend. Want ook de buurtbewoners wandelen over het terrein en er zijn veel kinderen die hier dagelijks spelen. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton! Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Juanita Grebe, Manager Zorg, via 06-57 187 560.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Helpende - Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen