Kwaliteitsverpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse

Kwaliteitsverpleegkundige

Sta jij met beide benen op de grond en vind je het een uitdaging om een omgeving te creëren van continu verbeteren op het gebied van zorgkwaliteit? Je collega's hierin mee te nemen en met elkaar steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze GRZ-locatie De Vier Ambachten zoeken wij een enthousiaste en gedreven Kwaliteitsverpleegkundige voor 24 uur tot 32 uur per week.

Waar kom je te werken


Je komt in een organisatie die volop in beweging is. Careyn staat voor zorg op maat op de plek die de cliënt verkiest. In ons moderne revalidatiecentrum De Vier Ambachten in Spijkenisse behandelen wij onze cliënten in een therapeutisch revalidatieklimaat. Dit betekent dat we een omgeving creëren waarin de cliënt gestimuleerd wordt om samen met het GRZ-team te werken aan het eigen herstel. Bij De Vier Ambachten is alles revalidatie. Dit doen we met kennis, kunde, enthousiasme en een frisse blik. Het uitgangspunt bij de behandeling van de cliënt is welke mogelijkheden de cliënt zélf heeft.

De rol van de kwaliteitsverpleegkundige


Met elkaar kiezen we voor goede zorg. Als kwaliteitsverpleegkundige realiseer en bevorder je de kwaliteit van zorg, zorg die aansluit bij een zo goed mogelijk herstel van de cliënt. Je bent professional op het gebied van kwaliteit vanuit cliëntperspectief en vertaalt de laatste stand van de wetenschap (Evidence Based Practice) naar de dagelijkse werkpraktijk. Je zorgt ervoor dat procedures en processen actueel zijn en worden opgenomen in het dagelijks handelen van collega's, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt.

Je motiveert en coacht je collega's in het kwaliteitsdenken, bent voor hen een vraagbaak en draagt je kennis en ervaring actief over. Je zet hen zoveel mogelijk in hun kracht door actief interne en externe ontwikkelingen door te voeren.

Het resultaat van jouw handelen heeft een positieve invloed op de cliënttevredenheid, de borging van kwaliteit van zorg en de houding en het gedrag van je collega's.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde of van één van de voorgangers van deze opleiding.
 • Je bent kwaliteitsgericht en bent goed in staat zelfstandig te handelen.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren.
 • Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op een coachende manier.
 • Je bent ondernemend, flexibel en creatief.
 • Je hebt een goed reflecterend vermogen op je eigen handelen om zo ook je eigen kwaliteit continu te verbeteren.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 55 volgens de CAO VVT.
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Zuid-Hollandse Eilanden

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Jan Hoogendorp, telefoonnummer 06-53 427 681.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsverpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse