MBO / HBO Verpleegkundige - Hospice de Waterlelie - Spijkenisse

MBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij verpleegkundige met passie voor palliatieve zorg en wil je echt nabij zijn? Dan is deze vacature voor jou de moeite waard.

De individuele zorg en begeleiding in Hospice de Waterlelie in Spijkenisse wordt geleverd door een klein, enthousiast team van ervaren verpleegkundigen vanuit Careyn, de huisarts, coördinatoren en vele vrijwilligers.

Wij zoeken per direct een verpleegkundige voor 16 uur per week (voornamelijk avonden) maar een uitbreiding van uren (24 uur) zit zeker in de planning rond de zomerperiode. Na de uitbreiding van uren kun je ingezet worden voor alle diensten, ook eventueel voor een gedeelte in de wijk. Werkervaring in terminale zorg een pre.

Wat ga je doen


Als verpleegkundige in het team vervul je een essentiële rol binnen een hospice. Je voornaamste taken zijn: het bieden van integrale palliatieve zorg aan de bewoners op basis van hun wensen/behoeften. Je geeft op creatieve wijze en met veel empathie inhoud aan de palliatieve zorg. Je hanteert en bewaakt professioneel je grenzen in de omgang met de bewoners en hun naasten. Ook begeleid je de naasten en de vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en je bent continue op zoek naar verbetering. Tot slot werk je nauw samen met collega verpleegkundigen, de coördinatoren, huisartsen en andere disciplines.

Hier ga je werken


Hospice de Waterlelie in Spijkenisse is een kleinschalig hospice met vijf bedden en uitbreiding naar acht bedden in de loop van 2024. Wij zijn er om mensen zorg en aandacht te geven in de laatste levensfase. De wijkverpleging geeft professionele zorg, de huisarts medische zorg. Er zijn vrijwilligers en een medewerker voor de geestelijke zorg.

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5 en hebt recente ervaring als verpleegkundige in de palliatief-terminale zorg.
  • Je bent oplossingsgericht, creatief en straalt rust uit.
  • Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de vrijwilligers en andere betrokken hulpverleners.
  • Je bent in staat besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.
  • Kennis en ervaring op het gebied van palliatieve zorg is een pre, je hebt bijscholing gevolgd ten aanzien van deze doelgroep.
  • Ervaring met het programma ONS Nedap is een pre.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT: FWG schaal 45 (MBO) of 50 (HBO). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Voor meer informatie klik op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Eveline Voogt via telefoonnummer 06-23 662 563 of per email e.voogt@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'solliciteer direct'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO / HBO Verpleegkundige - Hospice de Waterlelie - Spijkenisse