MBO Verpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse

MBO Verpleegkundige (VZ)

Voel jij je helemaal thuis in de geriatrische revalidatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In De Vier Ambachten verblijven cliënten, die revalideren na een ziekenhuisopname of herstellen van een ziekte. Als verpleegkundige ben jij hier op je plek. Je stimuleert en motiveert de cliënt. Het streven is om de cliënt zo snel mogelijk weer zelfstandig te laten functioneren en terug te laten keren naar zijn/haar eigen woonomgeving.

Wat ga je doen


Als verpleegkundige versta je het vak als geen ander en ben je een teamspeler. Je krijgt te maken met verschillende aandoeningen zoals CVA Trauma, Post Covid, COPD, hart- en longaandoeningen, oncologie en orthopedie. Je kunt als verpleegkundige goed observeren, klinisch redeneren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen.
Ook ben je goed in het coördineren en bewaken van de continuïteit van de multidisciplinaire zorg rondom de cliënt. Je betrekt de familie of mantelzorger bij het revalidatieproces. Kortom, je bent de spil in het revalidatie traject van de cliënt.

Waar kom je te werken


De Vier Ambachten is een modern revalidatiecentrum in Spijkenisse en beschikt over 52 kamers. Het revalidatieteam bestaat uit meerdere disciplines zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en de medische dienst. Alle cliënten beschikken over een eigen kamer met sanitair en keuken. Zo revalideren de cliënten in een omgeving, die wij graag betitelen als ‘zo thuis mogelijk’. Ook hebben wij een restaurant op de begane grond. Hier komt alles tezamen: gezelligheid, lekker eten en dagelijkse bezoekers.

Jouw profiel


  • Je hebt een afgerond diploma Verpleegkunde niveau 4.
  • Je hebt ervaring in de revalidatiezorg of ziekenhuis of affiniteit met de revalidatiezorg.
  • Je kunt zelfstandig werken én bent een teamspeler, multidisciplinair.
  • Je bent flexibel, meedenkend, oplossingsgericht en durft initiatief te nemen.
  • Je bent bereid alle diensten te draaien, maar wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Dit mag je van ons verwachten


  • Het aantal contracturen is bespreekbaar.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (max. € 3.848,27 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
  • Daarnaast wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Meer informatie? Klik dan op de link ‘Arbeidsvoorwaarden’ onder het kopje ‘Wat wij bieden’.

Wij zorgen voor ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen; de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen.

Zuid-Hollandse Eilanden

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer weten over de vacature en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jacqueline Lancel, Locatiemanager, via j.lancel@careyn of 06-13 767 356.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse