MBO Verpleegkundige - Hospice Beukenrode - Naaldwijk

MBO Verpleegkundige (VZ)

Hospice biedt een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. De individuele zorg en begeleiding in het hospice worden geleverd door een klein enthousiast team van ervaren verpleegkundigen vanuit Careyn, de eigen huisarts, coördinatoren en vrijwilligers van de VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). Als jij de nieuwe verpleegkundige in hospice Beukenrode in Naaldwijk wordt, kom je te werken in een klein, hecht, enthousiast en professioneel team.

Voor Hospice Beukenrode in Naaldwijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige MBO verpleegkundige voor 16 uur per week, die affiniteit heeft met de palliatieve zorg en bereid is om alle diensten (dag-, avond- en nachtdiensten) te draaien.

Wat ga je doen

Als verpleegkundige in ons team vervul je een essentiële rol binnen het hospice. Je voornaamste taken zijn: het bieden van integrale palliatieve zorg aan de gasten op basis van hun wensen/behoeften. Je geeft op creatieve wijze en met veel empathie inhoud aan de palliatieve zorg. Je hanteert en bewaakt professioneel je grenzen in de omgang met de gasten en hun naasten. Ook begeleid je de naasten en de vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en je bent continue op zoek naar verbetering. Tot slot werk je nauw samen met collega verpleegkundigen, de coördinatoren, huisartsen en andere disciplines.

Hier ga je werken

Hospice Beukenrode in Naaldwijk is een zeer gastvrij huis waar goede zorg, warmte en nabijheid heel vanzelfsprekend zijn. De gasten kunnen hier in een prettige en huiselijke omgeving, omringd door goede zorgprofessionals, de laatste fase van hun leven doorbrengen. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met hun wensen en die van hun naasten.
Het Hospice is een onafhankelijke stichting en bestaat door inzet van en samenwerking tussen Verpleegkundigen / Careyn, de Huisartsen en de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg.

Wat breng je mee


  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 en je hebt recente ervaring als verpleegkundige in de palliatief-terminale zorg.

  • Je bent BIG geregistreerd en bevoegd.

  • Je bent bereid om als het nodig is overstijgende- en/of specifieke taken op te pakken. Bijvoorbeeld het schrijven van een zorgplan, beheerder zijn van protocollen, procesbewaking van het team.

  • Je bent communicatief vaardig, integer, stressbestendig, proactief en empathisch.

  • Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de vrijwilligers en andere betrokken hulpverleners.

  • Je bent in staat besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.

  • Kennis en ervaring op het gebied van palliatieve zorg is een pre, je hebt bijscholing gevolgd ten aanzien van deze doelgroep.

  • Ervaring met het programma ONS Nedap is een pre.


Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT: FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je komt te werken in een professioneel en hecht team en ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

DWO-NWN

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joke Schokker (Manager Zorg) via 06-13 928 088 of j.schokker@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Hospice Beukenrode - Naaldwijk