MBO Verpleegkundige - Hospice Delft

MBO Verpleegkundige (VZ)

Hospice Delft biedt een thuis aan mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. De individuele zorg en begeleiding in het hospice wordt geleverd door een klein enthousiast team van ervaren verpleegkundigen vanuit Careyn, de eigen huisarts, coördinatoren en vrijwilligers van de VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). Als jij de nieuwe verpleegkundige in hospice Delft wordt, kom je te werken in een klein, hecht, enthousiast en professioneel team.

Als verpleegkundige in ons team vervul je een essentiële rol binnen het hospice. Je voornaamste taken zijn: (1) het bieden van integrale palliatieve zorg aan bewoners op basis van hun wensen/behoeften. Op creatieve wijze en met veel empathie, geef je inhoud aan de palliatieve zorg, hanteer en bewaak je daarbij professioneel grenzen in de omgang met bewoners en hun naasten. (2) het begeleiden van hun naasten en (3) het begeleiden van vrijwilligers op de werkvloer.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorg en streeft naar continue verbetering. Tot slot werk je nauw samen met collega verpleegkundigen, de coördinatoren, huisartsen en andere disciplines.

Voor Hospice Delft zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige MBO Verpleegkundige voor 16 uur per week, die affiniteit heeft met de palliatieve zorg en bereid is om alle diensten te draaien.

Hier ga je werken


Hospice Delft is een zeer gastvrij huis waar al ruim 18 jaar aandacht, goede zorg, warmte en nabijheid heel vanzelfsprekend zijn. De bewoners kunnen hier in een prettige en huiselijke omgeving, omringd door goede zorgprofessionals, de laatste fase van hun leven doorbrengen. Hierbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met hun wensen en die van hun naasten.
Het Hospice is een onafhankelijke Stichting en bestaat door inzet van en samenwerking tussen Verpleegkundigen / Careyn, de Delftse Huisartsen en de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg.

Ben jij verpleegkundige met passie voor palliatieve zorg en wil je echt nabij zijn? Dan is deze vacature voor jou de moeite waard.

Wat breng je mee


  • Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkunde niveau 4 en je hebt recente ervaring als verpleegkundige in de palliatief-terminale zorg.
  • Je bent BIG geregistreerd en bevoegd en bekwaam tot risicovolle en voorbehouden handelingen.
  • Je bent bereid om als het nodig is overstijgende en/of specifieke taken op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een zorgplan, beheerder zijn van protocollen, het doen van de procesbewaking van het team.
  • Je bent communicatief vaardig, integer, stressbestendig, proactief, accuraat en je bent empathisch.
  • Je bent in staat om een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de vrijwilligers en andere betrokken hulpverleners.
  • Je bent in staat besluitvaardig en daadkrachtig te anticiperen op het (naderend) levenseinde.
  • Kennis en ervaring op het gebied van palliatieve zorg is een pre, je hebt bijscholing gevolgd ten aanzien van deze doelgroep.
  • Ervaring met het programma ONS Nedap.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT: FWG schaal 45. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je komt te werken in een gezellig en hecht team en ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig en vooral enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Heb je nog vragen, neem dan gerust eerst contact op met:
Dimile Wolthers via 06-22 385 158 of d.wolthers@careyn.nl, of met Anette Klees via 06-30 033 412 of a.klees@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Hospice Delft