MBO Verpleegkundige met kwaliteitsrol - Swellengrebel - Utrecht Stad

MBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij de verpleegkundige die het leuk vindt om een kwaliteitsrol op zich te nemen, out-of-the-box kan denken en op zoek gaat naar oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze locatie Swellengrebel zowel voor de afdeling somatiek als PG zijn we op zoek naar MBO Verpleegkundigen (24 tot 32 uur) die graag een uitvoerende kwaliteitsrol op zich nemen.

Jouw functie als verpleegkundige met kwaliteitsrol


De functie verpleegkundige met kwaliteitsrol kan het beste worden omschreven als een aanjager binnen het team. De frisse wind die ervoor zorgt dat ieders zorghart weer sneller gaat kloppen. Naast de zorg voor de bewoners ben je bezig met complexe kwaliteitsvraagstukken. Op welke manier kunnen we de kwaliteit waarborgen voor de bewoners? Hoe kan je dit het beste doorvoeren binnen het team? Hoe betrek je je collega’s bij veranderingen? Je werkt nauw samen met de kwaliteitsverpleegkundige van Swellengrebel. Zij ondersteunen jou bij het uitvoeren van de kwaliteitsrol.

Wat ga je doen?


 • Het waarborgen van een hoge kwaliteit van zorg voor de bewoners.
 • Het tijdig signaleren van complexe zorg situaties, waar de kwaliteit van de zorg in gevaar komt.
 • Een verbindende factor zijn binnen het multidisciplinaire team.
 • Een belangrijke schakel zijn tussen beleid en uitvoering.
 • Samen met de kwaliteitsverpleegkundige zorgdragen bij incidenten (afhandeling en concretiseren van verbeteracties).
 • Verbeteracties opzetten voor kwaliteitsverbetering.
 • Verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van zorg voor een aantal bewoners (EVV taken).
 • Het begeleiden van leerlingen/stagiaires tijdens hun stageperiode op de afdeling.


Deze functie brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, waarbij je moet kunnen beschikken over goed ontwikkelde coachende vaardigheden, een proactieve houding, een groot empathisch vermogen en vooral veel enthousiasme om de kwaliteit van de afdeling samen met het team te blijven waarborgen.

Voor deze functie zoeken wij een gediplomeerde verpleegkundige met MBO niveau 4 diploma (en geldige BIG registratie)

Wat doen wij voor jou


 • Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.
 • Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 45.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd.


Hier ga je werken


De locatie Swellengrebel bevindt zich midden in Utrecht Oost en de ‘Swellengrebels’ zijn echte Utrechters. Het huiselijke karakter is typerend voor de locatie Swellengrebel. Op loopafstand ligt een fijne winkelstraat en het vertrouwde Diakonessenziekenhuis is onze naaste buur. Op het terrein kan je als medewerker gratis parkeren en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Swellengrebel telt 102 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 4 afdelingen; twee somatische en twee psychogeriatrische afdeling.

 • Afdeling 1 is een somatische afdeling die wordt gerund door een klein team. Dit maakt dat het enthousiaste aanpakkers zijn die het fijn vinden om te werken met korte lijnen.
 • Afdeling 2 is ook een somatische afdeling met als toevoeging dat het ook een leerafdeling is. Er zijn een groot aantal leerlingen en stagiaires werkzaam, die worden ondersteund door werkbegeleiders en andere teamleden.
 • Afdeling 3 is een psychogeriatrische afdeling met een enthousiast team die open staan voor verbetering en innovatie.
 • Afdeling 4 is een psychogeriatrische afdeling met een goed gestructureerd werkproces waarbij veel aandacht wordt besteed aan het welzijn van de bewoners.


  • Samen met jou kijken we graag naar de afdeling die het beste bij jou past!

   Careyn Wonen met Zorg

   Van harte welkom bij Careyn Swellengrebel in Utrecht. Een zorgcentrum waar bewoners met verschillende zorgbehoeftes prettig (samen)wonen en leven in fraaie appartementen. Je vindt dit zorgcentrum in Utrecht Oost, vlakbij het vertrouwde Diakonessenhuis en op loopafstand van een fijne winkelstraat.

   Onze arbeidsvoorwaarden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?

   Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

   Neem voor meer informatie contact op met Sigourney van Doorn via si.vandoorn@careyn.nl

   Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige met kwaliteitsrol - Swellengrebel - Utrecht Stad