MBO Verpleegkundige - NAH - De Plantage - Brielle

MBO Verpleegkundige (VZ)

Verpleeghuis Careyn De Plantage in Brielle heeft ca. 140 bewoners in drie verschillende woonvormen: jongeren en ouderen met niet aangeboren hersenletsel, somatische ouderen en psychogeriatrie.

Binnen deze rol ga je werken op de twee afdelingen met bewoners met niet aangeboren hersenletsel. Dit letsel kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door een verkeersongeluk of een beroerte. Ieder letsel is anders en iedereen heeft weer een andere benadering nodig. Dat maakt jouw werk zo uitdagend!

24 uur zorg

Binnen de woongroep ontvangen de cliënten 24 uur per dag structurele begeleiding, verpleging en verzorging. Ook wordt er samen gekookt en gegeten en worden er regelmatig activiteiten gedaan, denk daarbij aan bloemschikken, bakken en houtbewerking. Als verpleegkundige ondersteun je cliënten bij de dagelijkse dingen, die zij niet meer zelf kunnen en laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je verleent persoonsgerichte en deskundige zorg waardoor de bewoners zich bij jou veilig voelen. Je werkt veel samen met professionals uit andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en artsen.

Voor bewoners van deze afdelingen verandert alles compleet door NAH. Het ene moment ben je in de bloei van je leven en vervolgens ben je ineens compleet afhankelijk van zorg in een verpleeghuis. Je bent dan ook van enorme toegevoegde waarde voor onze bewoners.

Observeren en consequent werken

Je bent als verpleegkundige verantwoordelijk voor deze mensen en observeren is daarbij heel belangrijk. Je bent veel met deze mensen bezig en probeert hen te lezen. Hoe langer je hier werkt, hoe meer signalen je ziet waar je op in kunt spelen.

Je kunt rekenen op enthousiaste collega´s met een sterk teamgevoel. Binnen dit werk zijn consequent werken en afspraken nakomen erg belangrijk en als team bouwen we echt op elkaar.

Wat verwachten wij van jou


  • Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde.
  • Omdat je veel hoogcomplexe zorg verleend ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante verpleegtechnische handelingen.
  • Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
  • Je bent je in staat om in teamverband te werken. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.

Dit mag je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (max. € 3.754,41 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar! Jij kiest wat bij jou past.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de toen jonge prinses Beatrix.

Als je ons team komt versterken is het leuk om te weten, dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn zeven afdelingen: drie met psychogeriatrische bewoners, twee met bewoners met een lichamelijke beperking en twee met bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Uitgangspunt is steeds, dat onze bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 145 kamers. Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende baan? Neem gerust contact op met Esther Knop via e.knop@careyn.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - NAH - De Plantage - Brielle