MBO Verpleegkundige - Nieuw Tamarinde Revalidatie - Utrecht stad

MBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige en heb je affiniteit met de revalidatie? Kom werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken! Voor onze twee revalidatieafdelingen in Nieuw Tamarinde zijn wij op zoek naar een mbo verpleegkundige voor 24 tot 32 uur in de week.

Op onze twee revalidatieafdelingen komen cliënten voor geriatrische revalidatie of Eerste Lijns Verblijf. Wij zijn trots op onze zorg en behandeling die wij bieden aan onze revalidanten. Ongeveer 80% van onze cliënten keert terug naar huis, anderen verhuizen naar een woon-/ zorg voorziening.
Wij revalideren cliënten met de ziekte van Parkinson, trauma, COPD, en overige aandoeningen.
De cliënten verblijven gemiddeld 1- 3 maanden en jij als verpleegkundige begeleidt en coacht de cliënten in hun revalidatieproces.

Je gaat deel uit maken van een multidisciplinair behandelteam. Dat bestaat uit verpleegkundigen, verzorgenden, voedingsassistenten en behandelaren. Het team zet zich elke dag in om cliënten te motiveren en te begeleiden tijdens hun revalidatieproces.

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Wij bieden zorg in zowel de intramurale als extramurale setting. Onze kernwaardes waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven. Daarbij richten wij ons ook op ontwikkeling. Wij willen namelijk dat je lekker in je vel zit en bieden je niet alleen werk dat precies bij jou past, maar staan ook naast je om je te ondersteunen zodat je het beste uit je zelf kunt halen.

Wij vragen;
• Je bent in het bezit van een diploma mbo verpleegkundige met BIG registratie;
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je staat stevig in je schoenen, staat open voor feedback en denkt mee aan kwaliteitsverbeteringen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief;
• Je kunt goed samenwerken en bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden;
• Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
• Uitstekende arbeidsvoorwaardenkeuzepakket;
• Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 45;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
• Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Anja van der Pouw, Manager Zorg op 06 – 82124098 of mail naar A.vanderPouw@careyn.nl. Wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van je taken en de afdeling? Ook dat is mogelijk en maken we graag een afspraak met je.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Nieuw Tamarinde Revalidatie - Utrecht stad