MBO Verpleegkundige - Snavelenburg - Maarssen

MBO Verpleegkundige (VZ)

Kom jij ons Careyn team versterken in Maarssen, locatie Snavelenburg? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter.

Als MBO Verpleegkundige kom jij in Snavelenburg in een warme kleine omgeving met 88 bewoners terecht. Hier ben jij hard nodig om de kwaliteit van zorg extra verdieping te geven. Dit vraagt om specialistische kennis op het gebied van somatiek, gerontologie, dementie en verpleegtechnische handelingen. In deze functie draag je actief bij aan het dagelijkse zorgproces conform het zorg leef plan, ben je vraagbaak voor familieleden en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt zelfstandig volgens een wisselend dienstrooster. Daarnaast denk je mee in beleidszaken en versterk je de kwaliteit van zorg en welzijn van onze bewoners.

Wat breng je mee


 • Je hebt het diploma Verpleegkunde niveau vier.

 • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf, de bewoners als voor Careyn.

 • Jij bent een kei in observeren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en jij kunt adequaat handelen.


Dit mag je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45 (€ 2.422,65 tot € 3.471,49 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Utrecht West

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Arend Visser op nummer 06-51211217 of via email a.visser@careyn.nl of WhatsApp. Je kunt ook contact opnemen met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Snavelenburg - Maarssen