MBO Verpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse

MBO Verpleegkundige (VZ)

Als Verpleegkundige in De Vier Ambachten in Spijkenisse stel je samen met het multidisciplinair behandelteam en de cliënt het revalidatieplan op. Je geeft invulling aan en helpt mee met de uitvoering van het revalidatieplan conform de visie op revalideren van Careyn. Je bedient als Verpleegkundige verschillende doelgroepen patiënten (CVA, Trauma, Orthopedie, Oncologie, Post Covid, COPD en Hart/long) tijdens hun revalidatie. Veel voorkomende handelingen binnen De Vier Ambachten zijn het toedienen van medicijnen, injecteren, infusie en wondzorg/vacuümpomp. Je combineert jouw oog voor de lichamelijke kant van mensen met de psychische en sociale aspecten van de client. Je kunt als Verpleegkundige goed observeren, klinisch redeneren, overstijgend denken, prioriteiten stellen en snel handelen. Daarnaast draag je bij aan het vergroten van de regie, lichamelijk herstel en kwaliteit van leven. Kortom, je bent de spil in het revalidatie traject van de cliënt.

Kom jij ons Careyn team versterken voor 24 uur tot 36 uur per week in Spijkenisse? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


  • Je hebt het diploma Verpleegkunde niveau 4 en BIG-registratie op zak.

  • Je bezit de competenties voor samenwerken en communiceren.

  • Multidisciplinair kunnen samenwerken is een must.

  • Je bent bereid alle diensten te draaien, maar wij houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • Wij bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (€ 2.863,68 tot € 3.471,49 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

  • Daarnaast wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

ZHE

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Miranda Schotting via m.schotting@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - De Vier Ambachten - Spijkenisse