verpleegkundige Swellengrebel

MBO Verpleegkundige (VZ)

Ben jij een zorgtopper en wil je je carrière als verpleegkundige een boost geven? Kom dan bij Careyn werken en laten we samen het verschil maken!

Voor onze locatie Swellengrebel in Utrecht stad zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige voor 24 tot 32 uur in de week. Als verpleegkundige werk jij in een intramuraal team dat kwalitatief hoogwaardige (complexe) zorg levert. Binnen het team ben je medeverantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg voor onze bewoners. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden. Je bent dan ook van grote toegevoegde waarde voor de bewoner. Je bent uiteraard ook in staat om de zelfredzaamheid van de bewoners zoveel mogelijk te stimuleren. Ga je als verpleegkundige bij Careyn aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van een team dat met hun expertise ondersteuning biedt.

Wij bieden jou:
Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 45;
Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avonden en weekenden, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Dit neem jij mee:
Je bent in het bezit van een diploma MBO Verpleegkunde en een geldige BIG registratie;
Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief;
Je hebt een professionele werkhouding en je staat de bewoners correct en respectvol te woord.

Hier ga je werken
De locatie Swellengrebel bevindt zich midden in Utrecht Oost en de ‘Swellengrebels’ zijn echte Utrechters. Het huiselijke karakter is typerend voor de locatie Swellengrebel. Op loopafstand ligt een fijne winkelstraat en het vertrouwde Diakonessenziekenhuis is onze naaste buur. Op het terrein kan je als medewerker gratis parkeren en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Swellengrebel telt 102 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 4 afdelingen; twee somatische en twee psychogeriatrische afdeling

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Wil je meer weten over de vacature, wil je een dagje meelopen of heb je andere vragen? Neem contact op met Susan Weijman, manager Zorg op 0613782807.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Careyn Wonen met Zorg

“Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als verpleegkundige Swellengrebel