MBO Verpleegkundige - Maria Oord - Vinkeveen

MBO Verpleegkundige (VZ)

Wil jij gepassioneerd werken aan het bieden van waardevolle zorg? Denk jij in kansen of mogelijkheden? Wat kan er wél? Dat kenmerkt, hoe we bij Maria-Oord kijken naar ons werk, de organisatie en de zorg in het geheel.

Binnen Maria-Oord doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken voor onze bewoners. Je ondersteunt onze bewoners bij hun dagelijkse dingen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je oefent met hen om hun autonomie te vergroten en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. Je bevordert samen met behandelaren daar waar mogelijk de zelfredzaamheid van onze bewoners.
Binnen de functie ondersteun je de bewoners bij het inhoud geven aan het dagelijks leven. Je rapporteer over de ontwikkelingen van de bewoner.
Jouw taak is om er voor te zorgen dat de bewoners zich begrepen en gewaardeerd voelen. Naast de dagelijkse zorg sta je in contact met de familie- of mantelzorger van de bewoner.

Voor onze psychogeriatrische (PG) afdeling, Somatiek en op groepswonen zijn er vacatures voor 16-32 uur; voor een MBO Verpleegkundige.
Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat bij jou past.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van het diploma MBO Verpleegkunde.
 • Warme zorg leveren zit in jouw natuur.
 • Je bent een teamspeler, samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel.

Wat ga je doen


Je gaat aan de slag groepswonen waar mensen met een psychogeriatrische hulpvraag wonen.
In een klein hecht team ben jij als Verzorgende of Verpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg.
Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen. Hier komt jouw vakkennis goed van pas! Loop je tegen dingen aan, dan kun je altijd terugvallen op één van jouw deskundige collega's.

Wij bieden jou


 • Werktijden kunnen eventueel in goed overleg afwijken.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (max. € 3.754,41 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wij zorgen voor ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen; de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
 • Voor het werken met deze doelgroepen bieden wij extra interne opleidingen wordt aan.
 • Utrecht West

  Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin gemeente De Ronde Venen treft u dit zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving. Rustgevend. En energiegevend. Want ook de buurtbewoners wandelen over het terrein en er zijn veel kinderen die hier dagelijks spelen. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Dan kun je contact opnemen met Anja Pothuizen Teammanager via 06-51918758.

  Ja Ik solliciteer graag als MBO Verpleegkundige - Maria Oord - Vinkeveen