Verzorgende IG - De Vloot (Kleinschalig wonen) - Maassluis

Verzorgende IG (VZ)

Heb jij passie voor de ouderenzorg en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Verzorgende IG binnen De Vloot in Maassluis, doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Je ondersteunt de bewoners bij de dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je bent als Verzorgende IG de spil in het leven van de bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG werk je volgens het zorgplan en volg je de gemaakte afspraken op. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen. Je werk is afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!

Voor onze locatie De Vloot, afdeling Kleinschalig wonen, zoeken wij een enthousiaste collega Verzorgende IG voor minimaal 28 uur per week.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met de professionals van ons team. Wil je een dagje mee lopen? Ook dat kan! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


  • Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak.
  • Je bent flexibel, toont initiatief en denkt graag mee.
  • Je bent in staat om in hectische momenten het overzicht te houden. Daarnaast ben je doortastend en weet je van aanpakken.
  • Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren.
  • Je hebt een gezonde dosis humor en weet de bewoners te enthousiasmeren.

Dit mag je van ons verwachten


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Zorgcentrum De Vloot in Maassluis, een moderne woon- en leefomgeving voor zorgbehoevende ouderen. Comfortabele appartementen met alle voorzieningen van nu. Kleinschalig wonen. Groots genieten. Een huiselijk zorgcentrum dat staat voor zelfstandig wonen en bewoners die zelf de regie kunnen voeren.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Somaya Tahan, Manager Zorg, via s.tahan@careyn.nl of bel of WhatsApp via 06-57 751 380.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - De Vloot (Kleinschalig wonen) - Maassluis