Verzorgende IG - Herman Gorterhof - Spijkenisse

Verzorgende IG (VZ)

Als Verzorgende IG doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt bewoners bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Dat vind je belangrijk. Je bent als Verzorgende IG een spil in het leven van de bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de bewoner het zorgplan op en helpt mee dat uit te voeren. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van een katheter. Je werk is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!

Voor ons enthousiaste en gezellige team van de Herman Gorterhof in Spijkenisse zoeken wij een gemotiveerde en flexibele Verzorgende IG collega. Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar!

Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


  • Een diploma Verzorgende IG (niveau 3).

  • Hart voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent proactief én je kunt goed samenwerken.

  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf, de bewoners als voor Careyn.


Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (€ 2.200,70 tot € 2.936,68 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

  • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Careyn Wonen met Zorg

‘Met lichamelijke en emotionele uitdagingen vinden we spannender en mooier dan alleen kijken naar ziekte’

Met het mooiste uitzicht van iedereen zitten er 22 appartementen bovenin de Herman Gorterhof voor mensen die net een stukje zorg nodig hebben, oftewel ‘laagcomplexe zorg’. Zij houden hun eigen huisarts en apotheek (dat kan toevallig beneden in het pand bij de huisartsenpost en apotheek zijn, maar hoeft niet), maar als er iets gebeurt is de zorg 24 uur per dag dichtbij.

Het team is er exclusief voor de bewoners van de Herman Gorterhof, maar werkt op een manier die vergelijkbaar is met de wijkzorg: de verzorgenden en verpleegkundigen delen hun werk in aan de hand van klantroutes en het gevoel is ook dat ze echt langs gaan bij de mensen thuis. Dat is een bewuste keuze. Bij het team staat niet de ziekte van de bewoner centraal, maar zijn vermogen om met lichamelijke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. In deze benadering is de bewoner een completer mens en ook de zorgprofessional werkt completer en op meerdere gebieden tegelijk.

Ga jij dit team versterken, dan mag je je ook als mens ontwikkelen. Je krijgt naast je werk alle ondersteuning en ruimte voor je ambities en scholing. Dat maakt het waardevol en boeiend!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Miranda Schotting via m.schotting@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Herman Gorterhof - Spijkenisse