Verzorgende IG met passie voor welzijn (oproepkracht) - OC Woerdblok - Naaldwijk

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij die warme steunpilaar die graag het verschil maakt in het leven van anderen? Hou jij van de diversiteit die elke dag met zich meebrengt? Wil je een rol spelen in het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers? En wil je werken in een Ontmoetingscentrum dat is geïntegreerd in onze woonzorglocatie Woerdblok in Naaldwijk? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Als Verzorgende IG met een hart voor welzijn, vervul jij een essentiële rol in het ondersteunen van mensen bij hun dagbesteding en verzorging. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van individuele begeleiding, boeiende groepsactiviteiten en je voert enkele zorgtaken uit. De activiteiten zijn gericht op het welzijn van de bezoekers, waarbij rekening wordt gehouden met hun specifieke problematiek, leefklimaat, achtergrond en interesses.

Jouw profiel


 • Je bent trotse bezitter van het diploma Verzorgende IG/MMZ.
 • Jouw hart klopt voor mensen, en je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bezoekers.
 • Slim werken is jouw tweede natuur; je vindt het een sport om efficiënt én met kwaliteit te presteren.
 • Je bent zelfsturend en een teamspeler.
 • Plezier in wat je doet: jij doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, en dat straal je uit naar zowel jezelf, de bezoekers als naar Careyn.

Wat mag jij van ons verwachten


In ruil voor jouw toewijding zorgen wij voor:
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Gezonde arbeidsomstandigheden waarin jij kunt floreren.
 • Een dynamische, ambitieuze organisatie waarin eigen initiatief zeer gewaardeerd wordt.
 • Geen avond- en weekenddiensten.
 • Een nulurencontract.
 • Salarisschaal: FWG 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Kortom, we zoeken niet alleen naar een Verzorgende IG die uitblinkt in het leveren van zorg, maar vooral naar iemand die een bruisend hart heeft voor het creëren van een ondersteunende en betrokken gemeenschap binnen ons Ontmoetingscentrum. Ben jij klaar om bij te dragen aan het welzijn van onze doelgroep en een onmisbare schakel te worden in de verrijking van hun levens? Dan heten wij jou van harte welkom in ons Careyn team.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Woerdblok is een gezellige omgeving waar altijd wel wat te doen is. Woerdblok bestaat uit vier fraai vormgegeven villa's waarbij niets doet denken aan een zorgcentrum. Het complex is een lust voor het oog. De hoge woontoren 'ILand Villa' bevat 38 luxe koopappartementen. In de drie lagere villa's beschikt Careyn over 63 moderne zorgappartementen. Die zijn voor ouderen die nog redelijk zelfstandig kunnen wonen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail, bel of WhatsApp met Petra van Dijk, Manager Zorg, via p.vandijk@careyn.nl of 06-21 221 476.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG met passie voor welzijn (oproepkracht) - OC Woerdblok - Naaldwijk