Verzorgende IG nachtdienst - De Vloot - Maassluis

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij op je best als de rest van Nederland slaapt? Kun jij de nachtrust van de bewoners waarborgen, waardoor zij optimaal kunnen genieten van hun dag? Vind jij het een sport om voorbereidend te werk te gaan voor jouw collega’s van de volgende diensten, zodat de overdracht zo soepel mogelijk verloopt? Dan is dit de functie voor jou!

Als Verzorgende IG binnen De Vloot in Maassluis op verblijf licht (VBL), doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Je ondersteunt de bewoners bij de dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Je bent als Verzorgende IG de spil in het leven van de bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG werk je volgens het zorgplan en volg je de gemaakte afspraken op. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen. Je werk is afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht! Op de afdeling VBL werk je met bewoners met somatische en of lichte psychogeriatrische (PG) problematiek.

Voor onze locatie De Vloot zoeken wij een enthousiaste collega Verzorgende IG in de nachtdienst voor 16 uur per week. Ook zijn er mogelijkheden voor dagdiensten. Kom jij ons Careyn team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat breng je mee


  • Een diploma Verzorgende IG.

  • Je bent flexibel, toont initiatief en denkt graag mee.

  • Je bent in staat om in hectische momenten het overzicht te houden. Daarnaast ben je doortastend en weet je van aanpakken.

  • Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren.

  • Je hebt een gezonde dosis humor en weet de bewoners te enthousiasmeren.


Dit mag je van ons verwachten


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (€ 2.135,43 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

  • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Careyn Wonen met Zorg

“We hebben De Vloot zelf gezellig en fijn gemaakt”

De Vloot en Maassluis zijn voor elkaar gemaakt: er is veel contact met mensen in de wijk en de nieuwbouw biedt een grandioze plek aan ouderen uit de omgeving. Er is een zorgteam voor 26 mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en voor beginnend dementerenden. De andere 2 teams zijn voor de 26 dementerende ouderen die om complexere zorg vragen in een kleinschalige woonvorm. De 3 teams gaan voor de kwaliteit van de bewoners en legt de focus op: wat geeft hun leven betekenis, waarin kunnen wij hen ondersteunen in hun wensen en zelfredzaamheid en hoe helpen we hun veerkracht te vergroten? Ze hebben de sfeer in De Vloot vanaf de bodem zelf opgebouwd. Zo kwam er een buitenterras met behulp van sponsorwerving waar iedereen heel blij mee is. Aan de wanden hangen prachtige platen van Maassluis en is er een snoezelbadkamer.

Het liefst haalt De Vloot de wereld naar binnen: familie komt koken op de afdelingen en eet mee. Dieren worden naar binnengehaald. Er zijn optredens van artiesten. Ook door de activiteiten in het gebouw van seniorenwelzijn (zoals zangmiddagen en jeu-de-boules) gaat het er levendig aan toe bij De Vloot. En met mooi weer kun je gaan fietsen met een bewoner op de duo-fiets.

Kom je hier werken, dan ben je bevlogen en kun je tegen een stootje. Het team waar jij deel van uit gaat maken snapt jou als geen ander. En wil je je verder bekwamen, dan krijg je alle ruimte en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Annette de Hoog via an.dehoog@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG nachtdienst - De Vloot - Maassluis