Verzorgende IG (NAH) - De Plantage - Brielle

Verzorgende IG (VZ)

Verpleeghuis Careyn De Plantage in Brielle heeft ca. 140 bewoners tussen de 20 en 65 jaar in drie verschillende woonvormen: jongeren met niet aangeboren hersenletsel, somatische ouderen en psychogeriatrie.

Als Verzorgende IG ondersteun je cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) bij de dagelijkse dingen, die zij niet meer zelf kunnen en laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Jij doet er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven.

Voor bewoners van deze afdelingen verandert alles compleet door NAH. Het ene moment ben je in de bloei van je leven en vervolgens ben je ineens compleet afhankelijk van zorg in een verpleeghuis. Jouw werkzaamheden bestaan uit ADL zorg maar ook verpleegtechnische handelingen zoals sondevoeding, katheter zorg en beademing. Daarnaast hebben bewoners psychische en sociale hulp nodig en is er zorg voor begeleiding van familie.

Wij bieden jou een leerzame afdeling en doelgroep waarin je je zelf kunt ontwikkelen met ondersteuning van scholing, deskundigen en een leuk team. Je bent een spontane, zorgzame en stressbestendige stabiele factor waarop een (jongere) bewoner met hersenletsel kan terugvallen. Je werk is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht!

Jouw profiel


  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG.
  • Omdat veel hoogcomplexe zorg verleend wordt ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante handelingen.
  • Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).
  • Je bent je in staat om in teamverband te werken. Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.

Dit mag je van ons verwachten


  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
  • Het aantal uur voor deze functie is bespreekbaar! Jij kiest wat bij jou past.
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de toen jonge prinses Beatrix.

Als je ons team komt versterken is het leuk om te weten, dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn zeven afdelingen: drie met psychogeriatrische bewoners, twee met bewoners met een lichamelijke beperking en twee met bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Uitgangspunt is steeds, dat onze bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 145 kamers. Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende baan? Neem gerust contact op via mail, e.knop@careyn.nl, of WhatsApp, 06-22 262 272, met Esther Knop, Teammanager, om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG (NAH) - De Plantage - Brielle