Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - Maria Oord - Vinkeveen

Verzorgende IG (VZ)

Kom jij ons Careyn team versterken voor minimaal 20 uur per week? Je bent van harte welkom in Maria Oord - Vinkeveen! #samenwerkthetbeter
Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.
Je bent de spil in het leven van de bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de cliënt het zorgplan op en helpt mee dat uit te voeren. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen. Je werk is afwisselend en jij kan bieden wat zo waardevol is: persoonlijke zorg en aandacht!

Jouw profiel


 • Je bent in bezit van het diploma Verzorgende IG eventueel aangevuld met een EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende), GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) of GVS (Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek) diploma.
 • Je kunt zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
 • Je bent in staat om vooruit te denken, zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
 • Je bent bereid om extra taken op te pakken in het kader van professionele sturing.
 • Daarnaast heb je ervaring met de coördinatie van zorg rondom de cliënt.
 • Tot slot kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar.

Dit mag je van ons verwachten


 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief en waar de werktijden in goed overleg worden gepland.
 • Voor de functie EVV zit je in salarisschaal FWG 40 maximaal € 3.502,58 o.b.v. 36 uur volgens de CAO VVT.
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.
 • Daarnaast wordt je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Voor het werken met deze doelgroepen bieden wij extra interne opleidingen wordt aan.
 • Bij aanvang krijg je een vaste arbeidsovereenkomst met een proefperiode van twee maanden.


Wij zorgen voor ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen; de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

Wil jij kennismaken met de ouderenzorg bij Careyn?
Ben je zorgverlener en op zoek naar een uitdagende functie?
Of wil je graag een opleiding volgen bij Careyn in de zorg?

Utrecht West

Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin de gemeente De Ronde Venen is ons zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving gelegen. Rustgevend en energie gevend. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

In Maria-Oord wonen mensen met onder andere: dementie, een somatische zorgvraag, Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel of een psychiatrische zorgvraag. Daarnaast is het in Maria-Oord mogelijk om te revalideren of zelfstandig te wonen in een kleinschalig verzorgingshuis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Als aanspreekpunt kun je contact opnemen met Chantal Brons, teammanager, via 06 - 101 459 44 of via e-mail c.brons@careyn.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - Maria Oord - Vinkeveen