Verzorgende IG - Swellengrebel - Utrecht Stad

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij een zorgtopper en wil je je carriere als verzorgende IG een boost geven? Kom werken bij Careyn en laten we samen het verschil maken!

Voor onze locatie Swellengrebel in Utrecht stad zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG voor 24 tot 32 uur in de week op onze leerafdeling. Afdeling 2 is een somatische afdeling met als toevoeging dat het ook een leerafdeling is. Er zijn een groot aantal leerlingen en stagiaires werkzaam, die worden ondersteund door werkbegeleiders en andere teamleden. Als verzorgende IG werk jij in een intramuraal team dat kwalitatief hoogwaardige (complexe) zorg levert. Binnen het team ben je medeverantwoordelijk voor alle dagelijkse zorg voor onze bewoners. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden. Je bent dan ook van grote toegevoegde waarde voor de bewoner. Je bent uiteraard ook in staat om de zelfredzaamheid van de bewoners zoveel mogelijk te stimuleren. Ga je als verzorgende IG bij Careyn aan de slag, dan is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s maak je deel uit van een team dat met hun expertise ondersteuning biedt.

Wij bieden jou:
Ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 35;
Je ontvangt onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avonden en weekenden, 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
We bieden een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.


Dit neem jij mee:
Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG ;
Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
Je bent bovenal proactief en enthousiast en neemt graag eigen initiatief;
Je hebt een professionele werkhouding en je staat de bewoners correct en respectvol te woord;

Hier ga je werken
De locatie Swellengrebel bevindt zich midden in Utrecht Oost en de ‘Swellengrebels’ zijn echte Utrechters. Het huiselijke karakter is typerend voor de locatie Swellengrebel. Op loopafstand ligt een fijne winkelstraat en het vertrouwde Diakonessenziekenhuis is onze naaste buur. Op het terrein kan je als medewerker gratis parkeren en de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Swellengrebel telt 102 appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 4 afdelingen; twee somatische en twee psychogeriatrische afdeling.

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV. Wil je meer weten over de vacature, dagje meelopen of heb je andere vragen? Neem contact op met Susan Weijman op 0613782807.

Utrecht Stad

Van harte welkom bij Careyn Swellengrebel in Utrecht. Een zorgcentrum waar bewoners met verschillende zorgbehoeftes prettig (samen)wonen en leven in fraaie appartementen. Je vindt dit zorgcentrum in Utrecht Oost, vlakbij het vertrouwde Diakonessenhuis en op loopafstand van een fijne winkelstraat.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Swellengrebel - Utrecht Stad