Verzorgende / Verpleegkundige of SPW NAH/Korsakov - Vinkeveen

Verzorgende IG (VZ)

In Maria-Oord in Vinkeveen wonen mensen in de doelgroepen NAH / Korsakov en Geronto-psychiatrie.

Heb jij als Verzorgende, Verpleegkundige of Sociaal Pedagogisch Medewerker interesse?

Dan komen we graag voor deze uitdagende functie op Poldermolen 2 met jou in contact. Op deze afdeling wonen 22 bewoners met NAH of Korsakov.

Onze bewoners met allemaal zo hun eigen-AARDIG-heden en bij tijden zeer uitdagend. Jij houdt van uitdaging en je hebt iets met deze bijzondere doelgroep. Soms vraagt dit veel van jou waardoor je in complexe situaties terecht kan komen. Voor onze bewoners, ben jij de rots in de branding. Je bent immers degene die goed is geïnformeerd over het wel en wee van de aan jou toegewezen bewoners. Je zorgt dat hun zorgplan het ultieme antwoord is op hun behoefte en omstandigheden.
Het is belangrijk dat jij stevig in jouw schoenen staat. Daarbij werk je echt vanuit kennis en gevoel. Welke reactie of manier van handelen levert het meest positieve effect op de bewoner. Ook moet je snel kunnen schakelen. Waar het ene moment goed loopt, kan de sfeer ineens veranderen. Kortom, het is een pittige doelgroep om mee te werken en dit kan zowel fysiek als emotioneel veel van je vragen. Daarom bieden wij hierbij professionele en ondersteuning aan van een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en een team van collega’s en behandelaren.

Jouw profiel


  • Verzorgende IG, bij voorkeur in combinatie VIG en een (interne) opleiding op het gebied van psychiatrie.
  • MBO Verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie of als je ervaring hebt in de gehandicaptenzorg ben je ook van harte welkom.
  • MBO SPW (Sociaal Pedagogisch) of gelijkwaardig.
  • HBO Verpleegkundige die aangetrokken is tot onze doelgroep.

Wij bieden jou


  • Een vergoeding conform CAO VVT passend bij jouw functie, een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
  • Wij bieden ook opleidingen tot Verzorgende IG, MBO verpleegkundige of HBO verpleegkundige.
  • Voor het werken met deze doelgroepen bieden wij een (extra) interne opleiding aan.

Utrecht West

“We willen beter en hechter worden en jij hebt veel in te brengen”

Net zo open als het gebied van weilanden, water en bruggetjes is het karakter van dit wijkteam. Hier vind je veel ruimte om te doen wat je goed en belangrijk vindt, om je specialisme te ontwikkelen en om te helpen het als team anders en beter te doen. Goed en hecht worden is een ambitie die je hier op veel manieren terug vindt. Dat doe je bijvoorbeeld door samen de dag te beginnen op kantoor met een kopje koffie om ervaringen uit te wisselen.

Het team bestaat uit zo’n 12 verzorgenden en verpleegkundigen. Iedereen draagt verantwoordelijkheid voor de eigen, vaste cliënten en verdiept zich in hen. Ze zijn heel divers en veelal opgeruimd van aard. Zo zijn er de mensen die staan op zorg, als de welgestelde mensen in grote huizen aan de Vinkeveense plassen, zijn er Amsterdammers die de stad zijn ontvlucht om in het groen te gaan wonen en zijn er boeren die soms helemaal niet zitten te wachten op zorg, maar deze wel nodig hebben. Je wordt dus steeds uitgedaagd om op verschillende manieren in contact te raken met je cliënten om de zorg en het vertrouwen te bieden die nodig zijn.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Astrid Vos, Teammanager Poldermolen 2, via 06-171 79 335 of via e-mail, ast.vos@careyn.nl

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende / Verpleegkundige of SPW NAH/Korsakov - Vinkeveen