ZZP Verzorgende en Verpleegkundige - Zuid-Hollandse Eilanden

Verzorgende IG (VZ)

Wij zijn op zoek naar ZZP Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor verpleeg-, verzorgingshuis en voor de thuiszorg!

Ben jij Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo of hbo) en ben je op zoek naar een opdracht of naar losse diensten en wil je werken in de zorg? Ben jij op zoek naar een leuke, interessante opdrachtgever met veel mogelijkheden? Neem dan vandaag contact met ons op!

Careyn is één van de grootste zorgaanbieders. Wij bieden zorg in verpleeg- en verzorgingshuis en thuiszorg. Onze kernwaardes waar we voor staan zijn; nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. We willen hoog scoren in de beleving van mensen: we worden gewaardeerd omdat we betrouwbaar, plezierig, professioneel en goed zijn. Deze waarden verbinden ons en zorgen ervoor dat we samen dezelfde doelen nastreven.

Voor onze verpleeg- en verzorgingshuizen en voor diverse wijkteams in het werkgebied van Careyn (Hoekse Waard, Goeree, Delft, Westland, Spijkenisse, Zuid-Hollandse Eilanden, Utrecht Stad en Utrecht West (Ronde Venen) zoeken wij ondersteuning van diverse verzorgenden IG en verpleegkundigen.

Wil jij als ZZP'er aan de slag bij Careyn, meld je dan aan bij DuoZorg Uitzendbureau. DuoZorg Uitzendbureau is onderdeel van Careyn en is het uitzendbureau voor flexdiensten en ZZP bemiddeling bij en voor Careyn. Belangrijk is dat jij Verzorgende IG of Verpleegkundige bent en ervaring hebt als ZZP'er in de zorg.Zuid-Hollandse Eilanden

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse Eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken wij naar wat mensen nog wél kunnen: wij vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. Wij willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden wij ook belangrijk voor onze medewerkers. Wij laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen in je vak.

Als (aankomend) professional in de zorg kun je bij ons veel kanten op. Wij bieden wijkverpleegkundige zorg en thuiszorg, verpleeghuiszorg in diverse centra en geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Verder zijn wij gespecialiseerd in gerontologische psychiatrie en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg, want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Er zijn volop mogelijkheden en we sluiten graag aan op jouw beschikbaarheid. Meld je vandaag nog aan en wij nemen direct contact met jou op! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Duozorg op 0181- 65 28 55 of 030- 284 47 10 of stuur een mail naar spijkenisse@duozorg.nl of utrecht@duozorg.nl.

Ja Ik solliciteer graag als ZZP Verzorgende en Verpleegkundige - Zuid-Hollandse Eilanden