ZZP Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor thuiszorgdiensten gezocht!

Verzorgende IG (VZ)

Ben jij Verzorgende IG of Verpleegkundige (mbo of hbo) en ben je op zoek naar een opdracht of naar losse diensten en wil je werken in de thuiszorg? Ben jij op zoek naar een leuke, interessante opdrachtgever met veel mogelijkheden? Neem dan vandaag contact met ons op.

Voor diverse wijkteams in het werkgebied van Careyn (regio en stad Utrecht en Utrecht West (Ronde Venen, Woerden, Vinkeveen)) zoeken wij met spoed ondersteuning van diverse verzorgenden IG en verpleegkundigen voor de komende maanden.

Wil jij als ZZP'er aan de slag bij Careyn, meld je dan aan bij DuoZorg Uitzendbureau.

Belangrijk is dat jij Verzorgende IG of Verpleegkundige bent en ervaring hebt als ZZP'er in de zorg.
Er zijn volop mogelijkheden en we sluiten graag aan op jouw beschikbaarheid.

Werken bij DuoZorg, onderdeel van Careyn.

DuoZorg is hét bureau voor flexdiensten, flexwerk en ZZP bemiddeling en onderdeel van Careyn. We zijn actief in Zuid-Holland en Utrecht met vestigingen in Spijkenisse en Utrecht. Zorgmedewerkers van DuoZorg kunnen zelf bepalen wanneer, hoeveel en waar zij werken, dit maakt werken bij DuoZorg uniek. Wij zorgen voor ZorgToppers!

Wij berekenen geen fee of bemiddelingskosten.

#verzorgendeIG #verpleegkundige #zzp #zzpindezorg #Careyn #thuiszorg #opendiensten #langdurige opdracht #Utrecht #Zuid-Holland #Delft #Westland

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Informeer naar de voorwaarden van inzet én onze tarieven.

Meld je vandaag nog aan en wij nemen direct contact met jou op!

Of kijk op www.duozorg.nl

Ja Ik solliciteer graag als ZZP Verzorgenden IG en Verpleegkundigen voor thuiszorgdiensten gezocht!