Zorgassistent - Maria Oord - Vinkeveen

Zorgassistent

Ben jij zorgzaam en heb je een passie voor de zorg? En wil jij een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Maria Oord zijn wij op zoek naar een enthousiaste zorgassistent voor 12 tot 16 uur per week. Hierbij werk je diensten van 4 uur.

Wat doe je als zorgassistent?


Als zorgassistent ben je een belangrijk onderdeel van ons team bij Maria Oord. Je helpt op onze zorgafdelingen met het verzorgen van maaltijden, doet licht huishoudelijk werk, helpt de bewoners bij lichte ADL-zorg (zoals haren kammen en schoenen aantrekken), schenkt koffie en thee, en verwelkomt bezoekers met een glimlach. Daarnaast help je bij activiteiten en maak je bijvoorbeeld een wandeling met onze bewoners. Zo zorg je voor een gezellige sfeer op de afdeling, waarin onze bewoners zich echt thuis voelen.

Wat bieden wij jou?


  • Je krijgt een fijne werkplek voor 12-16 uur per week, waarin jouw ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden worden aangemoedigd;
  • Je krijgt een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden;
  • Deze functie is ingeschaald in salarisschaal 15, minimaal € 2.156,25 tot maximaal € 2.616,15 o.b.v. 36 uur per week;
  • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en de mogelijkheid om verlofuren op te sparen via het balansbudget.

Wat breng jij mee?


  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je houdt van initiatief nemen en bent oplettend;
  • Je bent geduldig, vriendelijk en je staat stevig in jouw schoenen;
  • Je bent betrokken als persoon en bent in staat om samen met de bewoners hun persoonlijke doelen en wensen te behalen.

Utrecht West

Je bent van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Gelegen middenin de gemeente De Ronde Venen, tussen het prachtige groen en de waterrijke omgeving, bieden wij een rustgevende en energieke plek. Ons zorgcentrum is een compleet geheel waar wonen, welzijn en zorg samenkomen.

Wat ons zorgcentrum Maria-Oord uniek maakt, zijn de diverse specialismen die we aanbieden. Hier vinden ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften een thuis, variërend van dementie en somatische zorgvragen tot Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische zorg. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor revalidatie en zelfstandig wonen in ons kleinschalige verzorgingshuis.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature neem dan gerust contact op met Chantal Brons (teammanager), via WhatsApp, 06-10145944, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent - Maria Oord - Vinkeveen