Zorgassistent (NAH) - Maria-Oord - Vinkeveen

Zorgassistent

Ons uitgangspunt is, dat de bewoners in onze zorgcentra zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden en zo veel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Een team van professionals zorgt zo goed mogelijk voor hen met oog voor de behoefte aan verzorging of verpleging, maar ook voor de kwaliteit van leven. Als zorgassistent heb je jouw eigen rol binnen het team en draag je bij aan de dagelijkse gang van zaken. Dit houdt onder andere in dat je maaltijden verzorgt, koffie en thee zet en bezoek ontvangt. Maar ook lichte huishoudelijke taken, zoals afwassen en opruimen horen hierbij. Als zorgassistent zorg je voor een gastvriendelijke ontvangst en een aangenaam verblijf voor bewoners, bezoekers en anderen die ons ondersteunen. Jij zorgt ervoor dat er een prettige sfeer op de afdeling Niet aangeboren hersenletsel of korsakov is en creëert zo een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Dit ga je doen


 • Je bent de extra oren, ogen, hart en handen: doordat je bij de groep bent en blijft, is er altijd iemand bij wie bewoners en familie terecht kunnen. Dit geeft rust en een gevoel van ‘zorgeloosheid’.
 • Voor bewoners en onze collega’s biedt jij de zekerheid dat er altijd iemand aanwezig is.
 • Je weet een gezellige en huiselijke sfeer te stimuleren: je serveert koffie en thee, praat met de bewoners, maakt een (warme) maaltijd voor ze klaar en helpt ze om zo actief mogelijk te blijven.
 • Je komt in actie als de situatie daar om vraagt: bij calamiteiten of als verzorging/verpleging nodig is, als een bewoner onrustig is of een bijzondere vraag heeft, signaleer je dit zo snel mogelijk bij de collega’s, die hierin de juiste zorg kunnen bieden.

Wat breng je mee


 • Je hebt minimaal een VMBO diploma bij voorkeur richting de Zorg.
 • Je bent fysiek in staat om lichte huishoudelijke werkzaamheden te verrichten: maaltijden te verzorgen, lichte schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, een rolstoel kunnen duwen.
 • Je hebt oog en hart voor onze bewoners en hun familie: je bent geduldig, je kunt op hun niveau contact hebben, je bent vriendelijk en behulpzaam, je weet een gezellige sfeer te creëren.
 • Je bent flexibel en beschikbaar voor avond- en weekenddiensten.
 • Je bent daadkrachtig en voelt je verantwoordelijk.

Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Een contract voor maximaal 20 uur per week.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 15 (max. € 2.541,15 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Utrecht West

Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin gemeente De Ronde Venen treft u dit zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving. Rustgevend. En energiegevend. Want ook de buurtbewoners wandelen over het terrein en er zijn veel kinderen die hier dagelijks spelen. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze leuke en afwisselende baan waar dag geen hetzelfde is?

Neem dan snel contact op met onze recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373 om de mogelijkheden te bespreken.
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Astrid Vos, Manager, via 06-17179335.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Zorgassistent (NAH) - Maria-Oord - Vinkeveen