Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Rozenburg

Dit ga je doen

Als eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een diploma EVV en je kan zorgvuldig omgaan met complexe zorgsituaties.

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.

  • Je bent in staat om vooruit te denken, zelfstandig en probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.

  • Je bent bereid om extra taken op te pakken in het kader van professionele sturing.

  • Daarnaast heb je ervaring met de coördinatie van zorg rondom de cliënt.

  • Tot slot kun je goed samenwerken en ben je flexibel inzetbaar.


Kom jij ons Careyn team versterken in Rozenburg voor minimaal 24 uur? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden. Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 (2.068,21 tot 3.060,18 o.b.v. 36 uur). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘We zijn er trots op dat onze bewoners zich bij ons echt thuis voelen’

Blankenburg, het witte woonzorgcentrum met 40 appartementen in het dorpje Rozenburg, betekent voor de bewoners ‘thuis’. Want hier wonen ze met de zelfstandigheid waar dat mogelijk is, leven ze in hun eigen huiselijkheid en sfeer, hebben een dagindeling die bij hen past en komt de familie net zo makkelijk over de vloer.

Dat willen ze graag zo in Blankenburg. ‘Bewoners ervaren het bij ons als echt thuis omdat wij ons aanpassen aan hen en niet andersom.’

Beneden is er het ‘dorpscentrum ’t Veerhuis’ waar alle ouderen uit het dorp kunnen komen koersballen, sjoelen, schilderen en zingen. Beneden is ook de plek van huisartsen, fysiotherapeuten en de apotheek en het is daardoor een levendige boel. Dat hoort ook wel een beetje in dit dorpje dat omgeven is door water en industrie en waar iedereen elkaar kent.

Ga je in Blankenburg werken, dan kom je bij mensen op bezoek in plaats van dat je op een afdeling werkt. Bewoners hebben een volledig appartement met huis- en slaapkamer waar je niet zomaar naar binnen loopt. Vroeger was Blankenburg een verzorgingshuis en zo is er een mix van mensen die volledige zorg nodig hebben en mensen met lichtere lichamelijke en cognitieve problemen. Je ondersteunt hen om hun leven te leiden zoals zij dat waardevol en belangrijk vinden.

En: het is niet gek als je je werk in Blankenburg zou willen combineren met de wijkzorg in Rozenburg om alert te blijven. Makkelijk te regelen, juist hier.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter,Jeanette Schouten 06 23121283, je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Interne kandidaten hebben voorrang bij geblekengeschiktheid.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) - Rozenburg