EVV - Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Prettig wonen en leven in een gloednieuw zorgcentrum in Utrecht Oost: Buitenhof

Wil jij aan de slag in een gloednieuw verpleeghuis? Dan is onze zorglocatie Buitenhof wellicht de perfecte nieuwe werkplek voor jou!

‘Wonen als thuis’ – dat is de slogan van Buitenhof. Onze zorg is kleinschalig, warm en persoonlijk van opzet resulterend in een goed gevoel van thuis en een hoge mate van geborgenheid.

De eerste bewoners hebben reeds hun intrek genomen. Zij kunnen er met zowel hun somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag terecht. Het complex bestaat uit 68 appartementen verdeeld over 7 etages, met op iedere etage een eigen huiskamer en op de begane grond een buitenterras.

Buitenhof is gelegen in een groene buitenwijk in Oost Utrecht. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Winkelcentrum De Gaard ligt binnen 200 meter. Op loopafstand vindt u het Griftpark, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Wat ga jij doen?
Als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen op een PG-afdeling. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.

Wij zijn op zoek naar pioniers die het een uitdaging vinden om een bijdrage te leveren aan het opzetten van een nieuwe zorglocatie. Dit betekent dat je van nature nieuwsgierig bent en dat je graag wil meedenken in de ontwikkeling van deze nieuwe zorglocatie. Kortom, je komt niet in een gespreid bedje terecht.

Functie eisen
• Je beschikt over het diploma EVV;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig;
• Je bent flexibel ingesteld en staat ervoor open om alle diensten (dag, avond en nacht te werken waarbij werkuren bespreekbaar zijn);
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
• Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
• Ervaring met complexe zorg en gedragsproblematiek is een pré;
• Ervaring binnen een kleinschalige woonzorgzetting is een pré.

Wat wij bieden
Een boeiende en zeer uitdagende functie in een nieuw verpleeghuis waarin je een spilfunctie vervult door de unieke zorgbehoeften van de bewoners.

Careyn heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 40. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Wil je meer zien over Buitenhof? Bekijk dan dit Impressiefilmpje Buitenhof

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je inhoudelijk meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met:

- Norbert van der Hoeven (Manager Zorg) op 06-13615734 of mail N.vanderHoeven@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Ja Ik solliciteer graag als EVV - Buitenhof - Utrecht Stad