Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - 12/32 uur - De Ark - Wateringen

Dit ga je doen

“Gaan we er vandaag nog op uit?” Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk
ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen. Je kunt goed organiseren
en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar
buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen. Als gediplomeerd Verzorgende-
IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je
kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven. Samen met je team zorg je voor
een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van
leven bieden. Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet
meer over na te denken.

Als Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.

Deze functie staat open voor de Ark in Wateringen, je komt te werken op de afdeling Kleinschalig Wonen.

Interesse?


Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze functie contact op met Hans de Leeuw via 0620644368

Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Hier ga je werken

“We vragen nu: wilt u ’s morgens of liever ’s avonds onder de douche?”

Aan de buitenkant is De Ark gewoon een zorgcomplex in het dorpje Wateringen, een hechte gemeenschap tegen de stad Den Haag aan. Hier kunnen mensen deels zelfstandig wonen in de 60 appartementen met waar nodig 24-uurs zorg en ondersteuning. In het andere deel wonen 38 dementerende ouderen op een kleinschalige manier. Zij hebben een eigen zit-slaapkamer en leven als een gezin met z’n 7-en of 8-en in de gezamenlijke huiskamer met een open woonkeuken.

Binnen in De Ark borrelt het. Een paar jaar geleden zou deze locatie inkrimpen, maar daar is geen sprake meer van: de Ark leeft en vernieuwt volop. Zo’n 150 vrijwilligers zorgen voor een geweldige sfeer en er zijn tal van activiteiten, tot en met een klaverjasmarathon. Van plezier maken blijf je langer gezond, het past helemaal in de kijk op gezondheid die de werkwijze van het zorgteam bepaalt.

In plaats van zich te richten op allerlei taken, kijkt het team wat iemand nodig heeft om plezier en voldoening in de dag te hebben. Zelf wordt het daar ook hechter van. Het is namelijk heel inspirerend om je eigen zorgkwaliteit te verbeteren. En zelfstandiger: het opnameproces ligt nu bij het team, er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt veel zelf regelen en verbeteren. Je bent van harte welkom met je frisse ideeën en werkplezier! En wil je jezelf verder bekwamen, dan vind je bij De Ark volop ruimte en ondersteuning bij scholing.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende - 12/32 uur - De Ark - Wateringen