EVV / Verzorgende IG - 20/28 uur - De Vloot - Maassluis

Dit ga je doen

Jij doet er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van
leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse
dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen.
Dat vind je belangrijk. Je bent een spil in het leven van je cliënt en een meester in het
organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de cliënt het
zorgplan op en helpt dat mee uit te voeren. Ook verricht je verpleegtechnische
handelingen, zoals een injectie geven of het verzorgen van een katheter. Je werk is enorm
afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht.

Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) geef je uitvoering aan de verzorging en begeleiding van bewoners die dit niet meer zelfstandig kunnen. Je werkt samen in een zorgteam van o.a. verzorgenden en verpleegkundigen. Tevens onderhoud je contact met familie en mantelzorgers. Je bent in staat om ondersteuning te bieden bij de wensen en behoeften vanuit de individuele zorgvraag. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid. Je werkt in een team dat met elkaar op weg is naar een professionele sturing en zelfstandigheid.

Hier ga je werken

“We hebben De Vloot zelf gezellig en fijn gemaakt”

De Vloot en Maassluis zijn voor elkaar gemaakt: er is veel contact met mensen in de wijk en de nieuwbouw biedt een grandioze plek aan ouderen uit de omgeving. Er is een zorgteam voor 26 mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en voor beginnend dementerenden. De andere 2 teams zijn voor de 26 dementerende ouderen die om complexere zorg vragen in een kleinschalige woonvorm. De 3 teams gaan voor de kwaliteit van de bewoners en legt de focus op: wat geeft hun leven betekenis, waarin kunnen wij hen ondersteunen in hun wensen en zelfredzaamheid en hoe helpen we hun veerkracht te vergroten? Ze hebben de sfeer in De Vloot vanaf de bodem zelf opgebouwd. Zo kwam er een buitenterras met behulp van sponsorwerving waar iedereen heel blij mee is. Aan de wanden hangen prachtige platen van Maassluis en is er een snoezelbadkamer.

Het liefst haalt De Vloot de wereld naar binnen: familie komt koken op de afdelingen en eet mee. Dieren worden naar binnengehaald. Er zijn optredens van artiesten. Ook door de activiteiten in het gebouw van seniorenwelzijn (zoals zangmiddagen en jeu-de-boules) gaat het er levendig aan toe bij De Vloot. En met mooi weer kun je gaan fietsen met een bewoner op de duo-fiets.

Kom je hier werken, dan ben je bevlogen en kun je tegen een stootje. Het team waar jij deel van uit gaat maken snapt jou als geen ander. En wil je je verder bekwamen, dan krijg je alle ruimte en opleidingsmogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze functie contact op met Lianne van Meijeren via L.vanMeijeren@careyn.nl

Of solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton!

Ja Ik solliciteer graag als EVV / Verzorgende IG - 20/28 uur - De Vloot - Maassluis