Verzorgende IG - 16/36 uur - De Ark - Wateringen

Dit ga je doen

Jij doet er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van
leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse
dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen.
Dat vind je belangrijk. Je bent een spil in het leven van je cliënt en een meester in het
organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de cliënt het
zorgplan op en helpt dat mee uit te voeren. Ook verricht je verpleegtechnische
handelingen, zoals een injectie geven of het verzorgen van een katheter. Je werk is enorm
afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht.

Deze functie staat open voor de Ark in Wateringen, je komt te werken op de afdeling Verblijf Licht. Hier werk je met ouderen met somatische en/of lichte psychogeriatrische (PG) problematiek.

Interesse?


Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Jeroen van Basten via 06-82071829.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Hier ga je werken

“We vragen nu: wilt u ’s morgens of liever ’s avonds onder de douche?”

Aan de buitenkant is De Ark gewoon een zorgcomplex in het dorpje Wateringen, een hechte gemeenschap tegen de stad Den Haag aan. Hier kunnen mensen deels zelfstandig wonen in de 60 appartementen met waar nodig 24-uurs zorg en ondersteuning. In het andere deel wonen 38 dementerende ouderen op een kleinschalige manier. Zij hebben een eigen zit-slaapkamer en leven als een gezin met z’n 7-en of 8-en in de gezamenlijke huiskamer met een open woonkeuken.

Binnen in De Ark borrelt het. Een paar jaar geleden zou deze locatie inkrimpen, maar daar is geen sprake meer van: de Ark leeft en vernieuwt volop. Zo’n 150 vrijwilligers zorgen voor een geweldige sfeer en er zijn tal van activiteiten, tot en met een klaverjasmarathon. Van plezier maken blijf je langer gezond, het past helemaal in de kijk op gezondheid die de werkwijze van het zorgteam bepaalt.

In plaats van zich te richten op allerlei taken, kijkt het team wat iemand nodig heeft om plezier en voldoening in de dag te hebben. Zelf wordt het daar ook hechter van. Het is namelijk heel inspirerend om je eigen zorgkwaliteit te verbeteren. En zelfstandiger: het opnameproces ligt nu bij het team, er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt veel zelf regelen en verbeteren. Je bent van harte welkom met je frisse ideeën en werkplezier! En wil je jezelf verder bekwamen, dan vind je bij De Ark volop ruimte en ondersteuning bij scholing.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - 16/36 uur - De Ark - Wateringen