Verzorgende IG Beschermde Revalidatie - Weddesteyn - Woerden

Dit ga je doen

Als verzorgende IG Beschermde Revalidatie op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in het verpleeghuis Weddesteyn in Woerden stel je samen met het multidisciplinaire team en de cliënt het revalidatieplan op en help je mee dat uit te voeren. Je verricht verpleegtechnische handelingen, zoals een injectie geven of het verzorgen van een katheter. Je werk als verzorgende IG is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg, aandacht en meehelpen aan het herstel van de oudere revalidant.

Carla Buijs, verzorgende IG: “Het leuke van onze GRZ afdeling vind ik het samenwerken in een multidisciplinair team, waarbij de revalidant centraal staat. Het is heel afwisselend en ook veel omvattend werk.”

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!

De afdeling


Herstel en zelfstandigheid van de revalidant zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Weddesteyn. Het verpleeghuis Weddesteyn ligt op slechts 10 minuten lopen van het station in Woerden. De GRZ afdeling biedt revalidatie aan geriatrische cliënten en werkt persoonsgericht. Een deel van de clienten heeft cognitieve problemen waardoor zij behoefte hebben aan beschermde revalidatie.

Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde en het team van paramedici, verzorgenden en verpleegkundigen ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.

  • Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten met een cognitieve aandoening (dementie, delier of depressie).

  • Je vindt het leuk om samen in een multidisciplinair team te werken en doelen te bereiken.

  • Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

  • Het gaat om een relatief nieuwe afdeling, dus je vindt het leuk om te pionieren en de GRZ afdeling op te bouwen.


Kom jij ons Careyn team versterken in Woerden? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je kunt deze vacature vervullen vanaf 16 uur per week.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (als we het met elkaar kunnen vinden).

Hier ga je werken

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Tara Landa op nummer 06-827109096.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG Beschermde Revalidatie - Weddesteyn - Woerden