Verzorgende IG - Brielle

Dit ga je doen

Als verzorgende IG draag je zorg voor een goed en passend woonklimaat voor de bewoners. Je werkt samen in een multidisciplinair zorgteam van onder andere verzorgenden, verpleegkundigen en welzijnsmedewerkers. Daarnaast onderhoud je contact met familie en mantelzorgers van de bewoners. Als Verzorgende IG zorg je ervoor dat de bewoners zoveel mogelijk hun autonomie kunnen handhaven en je ondersteunt ze waar nodig. Samen met je collega's verleen je zorg op basis van de zorgvraag van de bewoners en leg je gemaakte afspraken vast in het zorgdossier.. Je coördineert en bewaakt de continuïteit van de zorg op basis van het kwaliteitsbeleid.

Verpleeghuis Careyn de Plantage in Brielle heeft 140 bewoners in drie verschillende woonvormen: jongeren met niet aangeboren hersenletsel, somatische ouderen en psychogeriatrie. Belangrijke kenmerken van Careyn de Plantage zijn: kleinschaligheid, eigentijdse en professionele zorg, een prettig leefklimaat, maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en aandacht voor het individu. Afdeling Cornelispolder/ Quack is een afdeling voor dementerende ouderen.

Voor onze locatie van Careyn de Plantage in Brielle, zijn wij op zoek naar jou; een enthousiaste, gemotiveerde en ervaren verzorgende IG met een grote affiniteit en passie voor dementerende bewoners. Het aantal uur is bespreekbaar voor deze functie. Kom jij ons team versterken in Brielle? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, bij voorkeur MMZ-VIG.

 • Je bent je in staat om in teamverband te werken.

 • Daarnaast ben je communicatief sterk, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.

 • Uiteraard heb je sterke affiniteit met de doelgroep dementerenden.

 • Omdat er veel hoogcomplexe zorg verleend wordt ben je bevoegd en bekwaam voor alle relevante handelingen.


Dit mag je van ons verwachten


In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (1.960,02 tot 2.845,21 o.b.v. 36 uur).

 • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).
 • Hier ga je werken

  "Mensen zijn bij ons thuis, ze hebben een plek van hun zelf."

  Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de jonge prinses (!) Beatrix. Als je het team hier gaat versterken is het leuk om te weten dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn 7 afdelingen. Twee met psychogeriatrische bewoners, 2 met mensen met een lichamelijke beperking en 3 afdelingen met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Uitgangspunt is steeds dat bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf zijn. Jij als zorgprofessional ondersteunt hen bij de dingen die ze zelf willen en waardevol vinden.

  Dat zit ‘m vaak in kleine dingen, zoals iemand helpen bij het zelf scheren, of bij het onderhouden van sociale contacten. Hoe leuk is het om samen uit te vinden dat de dagelijkse fysiotherapie-oefeningen ook op een andere manier kunnen, zoals tijdens een wandeling? Die alertheid houdt je scherp en fris. Bij de NAH-bewoners is dat best een uitdaging vanwege de grote leeftijdsverschillen: van 19 tot en met 80+. Een jongere heeft andere behoeften dan een ouder iemand en jij zult je goed moeten kunnen inleven in beiden. Het maakt het werk waardevol, boeiend en afwisselend.

  Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 150 kamers. Er is een plek waar bewoners fitnessen, houtbewerken, brood bakken, kaarsen maken en andere activiteiten doen met mensen uit de omgeving. Contacten gaan hier over en weer gemakkelijk. Er is veel loopruimte voor onrustige benen die binnen de muren moeten blijven en er zijn meerdere binnentuinen.

  Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl.Samen kijken we naar de mogelijkheden!

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Brielle