Verzorgende IG - 4/32 uur - Rosendael - Utrecht stad

Dit ga je doen

“Gaan we er vandaag nog op uit?” Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen. Je kunt goed organiseren en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen. Als gediplomeerd Verzorgende-IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven. Samen met je team zorg je voor een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van leven bieden. Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet meer over na te denken.

Wat neem je mee?
Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG. Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een professioneel team, samenwerken is jouw kracht. Je bent communicatief sterk in het contact met bewoners en mantelzorgers en je werkt resultaatgericht. Je bent stressbestendig, flexibel en toont eigenaarschap. Ben jij die gezellige en flexibele collega die wij zoeken?

Naast een baan die bij je past bieden wij als grote zorgaanbieder een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35: minimaal € 1.750,37 en maximaal € 2.540,87 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden (zoals een opleiding tot Verpleegkundige). Wij bieden jou een vast contract.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil jij meer informatie over de locatie of de verschillende mogelijkheden binnen Rosendael? Neem dan contact op met Yvonne Pouw (Manager Zorg), tel: 0653134643 of mail: Y.Pouw@careyn.nl.

Een dagje meelopen kan altijd! Dit kun je ook via Yvonne regelen.

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - 4/32 uur - Rosendael - Utrecht stad