Verzorgende IG - wijkteam Leidsche Rijn - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor onze wijkteam in Leidsche Rijn zoeken wij een:
Verzorgende IG voor 16-30 uur per week

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma. Want wat kan iemand het eng vinden in het begin -dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan. Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen en naast je werk ook een eigen leven hebt.

Wijkteam Leidsche Rijn is een klein zelfsturend team bestaande uit twee wijkverpleegkundigen, drie verpleegkundigen en drie verzorgenden IG.
Het team kenmerkt zich o.a. door een hechte band onderling en met hart voor het werk en de cliënten. Het is een stabiel team, er is haast geen verloop van personeel. De collega’s staan altijd voor elkaar klaar, ook in moeilijke situaties en gaan probleemoplossend te werk. Er is een goede samenwerking. We kunnen op elkaar terugvallen en elkaar advies/positieve feedback geven. Vertrouwen en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Een keer per maand is er een teamoverleg waarin beleids- en cliëntzaken besproken worden. Verder zijn er de contacten met andere organisaties en netwerken in de wijk en daarbuiten op gebied van welzijn en zorg.

Leidsche Rijn is een redelijk nieuwe en jonge wijk die bestaat diverse inwoners van jong tot oud waardoor de zorgvragen ook erg divers zijn wat het werk ook afwisselend en aantrekkelijk maakt. Er zijn kort- en langdurende zorgvragen.
Om de onderlinge teamband te versterken hebben we ook jaarlijks een teamuitje. Een nieuwe collega wordt met open armen ontvangen en zal wegwijs worden gemaakt in de zorg en in de wijk. De mogelijkheid tot verdere (persoonlijke) ontwikkeling in het vak is aanwezig.

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma. Want wat kan iemand het eng vinden in het begin -dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan. Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG;
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties;
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen;
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan, je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen;
• Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar;
• Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist;
• Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Wat wij bieden:
Careyn is als een van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.
Het salaris is volgens cao VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam en ontvangt een vaste arbeidsovereenkomst!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Tijmen Huitink, tel. 0652508226 of mail hem via t.huitink@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Leidsche Rijn - Utrecht Stad