Verzorgende IG - KSW Parkwijk - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Kleinschalig wonen Parkwijk, (Leidsche Rijn - Utrecht)
Wie komt werken bij Kleinschalig Wonen Parkwijk zal ervaren dat het mooie aan de locatie is dat het om kleinschalig wonen gaat. Samen met je team betrekken jullie de bewoners actief bij dat wat jullie (samen) willen doen, dat hoef jij natuurlijk niet voor ze te bepalen. De buurt is ook gezellig, er is elke vrijdag markt en er komt veel familie over de vloer om met de bewoners op pad te gaan. Bovendien bruist Leidsche Rijn als nieuw stadsdeel van Utrecht volop! Binnen het team is de communicatie goed, iedereen is goed op de hoogte van alles en dat werkt heel fijn. De rollen zijn duidelijk verdeeld. Als jij genoeg geduld hebt en daarnaast creatief bent, ben jij een goede aanvulling op het team ksw Parkwijk!

Hier ga je werken

Mooie, kleinschalige woonplekken in Utrecht, zijn het, waar 6-8 bewoners met dementie samen een huishouden vormen: De Prinses en De Geuzenveste in de wijk Zuilen, Nieuw Chartreuse in Ondiep en Parkwijk in Leidsche Rijn. Elke woning telt drie huishoudens. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met badkamer en deelt de grote huiskamer met open keuken. Hier werk je echt zelfstandig.

Je runt in feite zelf het hele huishouden, ondersteunt de bewoners door structuur aan te brengen in de dagindeling én je zorgt voor de sfeer. Want ook die is aan jou, je kunt het zo gezellig maken als je wilt. Waar het kan, betrek je de bewoners en laat hen hun keuzes maken. En ook al weet jij best dat iemand elke dag kaas op brood wil, jouw vraag bij het ontbijt is ‘en, wat wilt u er vandaag op, hagelslag of kaas?’

Je hebt veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. De familie is dol op je. Je doet ertoe. En jij? Jij hebt er lol in om het zo te organiseren. In jouw huishouden kan iedereen mee helpen koken en blijven eten. En heeft iemand iets lekkers meegenomen? Heerlijk! Niet alleen voor vader of moeder, maar voor de hele groep. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Anja van Es op telefoonnummer: 06-30 17 47 40

Een dagje meelopen kan altijd!

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - KSW Parkwijk - Utrecht Stad