Verzorgende IG - Harteveld - Utrecht Stad

Dit ga je doen

“Gaan we er vandaag nog op uit?” Deze bewoner is wel klaar met de koffie en jij eigenlijk ook. Je hebt zin in de dag en bedenkt hoe deze gaat verlopen. Je kunt goed organiseren en je hebt al geregeld dat je zometeen daadwerkelijk met een groepje mensen naar buiten kunt. De eerste vrijwilligers druppelen al binnen. Als gediplomeerd Verzorgende-IG heb je oog en oor voor wat mensen echt nodig hebben om het goed te hebben en je kunt maatregelen nemen om daar vorm aan te geven. Samen met je team zorg je voor een huis als een thuis. Je wordt er zelf ook gelukkig van, want jij wil mensen kwaliteit van leven bieden. Je zet de koffiekopjes in de afwasmachine. Mooi, daar hoef je alvast niet meer over na te denken.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG;
• Je hebt bij voorkeur ervaring in de intramurale gezondheidszorg;
• Je maakt onderdeel uit van een professioneel-gestuurd team;
• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep van het verpleeghuis en bij voorkeur kennis van psychiatrie en somatiek;
• Je bent communicatief vaardig en beschikt over empathisch vermogen;
• Om de veiligheid van onze bewoners en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.

Wat wij bieden:

Careyn is een van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren en investeren in de doorontwikkeling van onze medewerkers en gaan daarover graag met je in gesprek. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Ook is er een pensioenregeling. Je krijgt een vast dienstverband.

Hier ga je werken

‘De enige reden dat we hier zijn is omwille van de bewoners, het is hún huis’. Een warm bad, zo voelt het als je gaat werken in Rosendael in de Utrechtse wijk Overvecht. Teams zijn blij met nieuwe collega’s en dat merk je. In alles ademt het verpleeghuis gezelligheid en een gevoel van ‘thuis’ uit. Bewoners kunnen kiezen uit veel activiteiten, zoals ‘Uit eten in eigen huis’, schilderen en high tea-en. Het team (waaronder circa 100 vrijwilligers!) doet er alles aan om die goede sfeer te versterken voor de 126 bewoners. Een keer per week draait een vrijwilliger golden oldies muziek op het Rozenplein midden in het huis en op dat moment gaat iedereen uit z’n dak.

Er zijn afdelingen (grootschalig en kleinschalig) voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag en voor ouderen met een somatische zorgvraag. Iedere bewoner beschikt over een eigen kamer en er is op iedere afdeling een gemeenschappelijke huiskamer. Daarnaast is er een afdeling voor bewoners met dubbelproblematiek en een afdeling voor bewoners met een islamitische achtergrond.

Medewerkers op Rosendael zetten de schouders eronder om iedere dag, en 24 uur per dag, goede en veilige zorg te bieden. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan ben je hier aan het goede adres, want je krijgt alle ruimte en mogelijkheden!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Reageer dan met C.V. en motivatie via de sollicitatie button.

Een dagje meelopen kan natuurlijk ook!

Neem daarvoor en bij eventuele vragen contact op met Yvonne Pouw, Manager Zorg Rosendael: telnr 06 53134643 of y.pouw@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Harteveld - Utrecht Stad