Verzorgende IG nachtdienst - De Vloot - Maassluis

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG binnen De Vloot in Maassluis op verblijf licht (VBL), doe jij er alles aan om van het huis een thuis te maken en biedt mensen kwaliteit van leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Dat vind je belangrijk. Je bent als Verzorgende IG een spil in het leven van de cliënt en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de cliënt het zorgplan op en helpt mee dat mee uit te voeren. Ook verricht je verpleegtechnische handelingen. Je werk is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht. Op de afdeling VBL werk je met cliënten met somatische en of lichte psychogeriatrische (PG) problematiek.

Voor onze locatie De Vloot zoeken wij een enthousiaste collega Verzorgende IG in de nachtdienst voor 16 uur per week. Ook zijn er mogelijkheden voor dagdiensten. Kom jij ons Careyn team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Wat neem je mee?


  • Een diploma Verzorgende IG.

  • Je bent flexibel, toont initiatief en denkt graag mee.

  • Je bent in staat om in hectische momenten het overzicht te houden. Daarnaast ben je doortastend en weet je van aanpakken.

  • Je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren.

  • Je hebt een gezonde dosis humor en weet de bewoners te enthousiasmeren.


Wat wij bieden


  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 35 (€ 2.135,43 tot € 2.937,68 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

  • Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met:

Annette de Hoog via an.dehoog@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG nachtdienst - De Vloot - Maassluis