Verzorgende IG - Pijnacker

Dit ga je doen

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en
eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en
medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk
stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor
terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen
aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een echte aanpakker en vindt het
heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen
deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en
werk.

Deze functie staat open voor 4 tot 32 uur per week.

Hier ga je werken

“Als we hier horen ‘het valt wel mee’ gaan we extra opletten”

Hardwerkende tuinders zijn het in Pijnacker en Nootdorp, die doorwerken tot het gaatje en hun gewassen het allerbelangrijkste vinden. Zijzelf komen pas in de laatste plaats aan de beurt, vinden ze. Goed om dat als zorgverlener in je achterhoofd te houden! Want het betekent ook, dat er pas op ’t laatst om hulp wordt gevraagd. En dan valt het helemaal niet ‘reuze mee’, integendeel. Deze plek is uniek om te werken en je moet een goede speurneus hebben om je weg te vinden tussen al die glazen kassen. De douche staat niet in huis, maar ergens achterin de kas en je weet snel genoeg hoe het gesteld is met de persoonlijke hygiëne als je hoort dat ‘1x per maand eronder wel genoeg is’. Of als je ziet dat je de was rechtop in de hoek kunt zetten. Als hier een zorgvraag vandaan komt, weet je: die is hard nodig. En dan moet je nog enorm je best doen om de cliënt te helpen zorg te aanvaarden.

Je moet hier goed kunnen observeren en je verplaatsen in de cliënt. Niet teveel praten, maar gerichte vragen stellen en vertrouwen winnen. Als je dat vertrouwen eenmaal hebt, kun je niet meer stuk. In Pijnacker werkt een wijkteam en eentje in Nootdorp. De laatste is iets stadser van karakter. 

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Chris Lommerde op telefoonnummer 06 55997750 of stuur een mail naar c.lommerde@careyn.nl


Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Pijnacker