Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen

Dit ga je doen

Als verzorgende IG doe je er alles aan om van het huis een thuis te maken en je biedt mensen kwaliteit van leven. Daar word je zelf ook gelukkig van. Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse dingen die zij niet meer kunnen, maar laat hen vooral zelf doen wat zij nog wél kunnen. Dat vind je belangrijk. Je bent een spil in het leven van je bewoner en een meester in het organiseren. Als gediplomeerd Verzorgende IG stel je met het team en de cliënt het zorgplan op en helpt dat mee uit te voeren. Als verzorgende IG verricht je verpleegtechnische handelingen, zoals een injectie geven of het verzorgen van een katheter. Je begeleidt leerlingen en stagiaires en draagt jouw vakkennis over. Je werk is enorm afwisselend en jij kan bieden wat je waardevol vindt: persoonlijke zorg en aandacht.

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook!

Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.

 • Je draait alle diensten en heel af en toe een nachtdienst.

 • Je bouwt mee om de zorg beter te laten maken.

 • Hart en zorg voor mensen: je wilt met warmte en aandacht zorgen voor onze bewoners.

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren, je bent zelfsturend én je kunt goed samenwerken.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk als verzorgende ig tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn team versterken in Maarssen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


 • Wij bieden je een in principe een vast contract voor 24 tot 36 uur per week.

 • Je wordt op een somatische of psychogeriatrische afdeling geplaatst, dat hangt af van je eigen voorkeur.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.
 • Hier ga je werken

  “Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

  Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

  Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

  Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

  Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

  Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Mieke Fierloos op nummer 06-57444707.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Snavelenburg - Maarssen