Verzorgende IG - 18/32 uur - wijkteam Noordoost - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en de grootste thuiszorgaanbieder in de stad Utrecht. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Voor een van onze wijkteams in noord-oost Utrecht zoeken wij een:
Verzorgende IG voor 18-32 uur per week

Als Verzorgende IG help je cliënten graag en goed om het weer zelf te kunnen doen. Je bent blij met elk stapje vooruitgang waarbij iemand weer iets van zijn eigen leven kan terug pakken, zoals bij het verzorgen van de stoma. Want wat kan iemand het eng vinden in het begin - dat snap je helemaal! En wat is het fijn als na een paar weken de situatie stabiel is, het gevaar op complicaties verdwenen en je cliënt trots laat zien dat hij het helemaal zonder hulp kan. Voor jouzelf is je zelfstandigheid ook goud waard. Je vindt het prettig dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen en naast je werk ook een eigen leven hebt.

Dit neem jij mee:
• Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
• Je kunt zorgvuldig omgaan met (complexe) zorgsituaties.
• Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
• Je bent in staat om vooruit te denken, probleemoplossend te werk te gaan en je binnen de dynamiek van de werkomgeving aan te passen.
• Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar.
• Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
• Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer.

Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,33%). Je komt te werken in een gezellig en hecht wijkteam en ontvangt een vaste arbeidsovereenkomst!

Hier ga je werken

Deze wijken in Utrecht hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Als je wilt werken met twee bijzondere uitersten, dan zit je goed bij een van de drie wijkteams (van 10-12 collega’s) in Utrecht Oost en Noord-Oost. In Oost (alles tussen Galgenwaard en Oudwijk) heb je te maken met de geboren en getogen Utrechters; het is lekker volks en je cliënten zijn tussen de 60-80 jaar. Je helpt bij chronische ziekte, hart- en vaatziekten, COPD, reuma. Je zult veel dingen uitleggen en checken of de adviezen van de arts nageleefd worden.

In Noord-Oost (alles tussen het Wilhelminapark en Tuindorp) ligt de leeftijd veel hoger, tussen de 75-100 jaar. Mensen hebben hier een andere leefstijl, zijn hoger opgeleid en verzamelen zelf ook allerlei informatie. Om het je gemakkelijk te maken, zijn ze je bij een indicatiestelling vaak 2 stapjes voor. Je moet goed beslagen ten ijs komen en kunt soms discussies verwachten. En nieuwsgierigheid bij wat je aan het doen bent als je een wond verzorgt. Gesprekjes gaan hier nooit over het weer. Als de huisarts aanraadt om iets te doen of te laten, doen ze dat vrijwel direct.

Al deze wijken hebben een absolute aantrekkingskracht en charme en zijn dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Je hebt zowel veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid en daarmee invloed op de kwaliteit van de zorg. Behalve aan het begin van de dag, want dan start je samen met je wijkteam.

 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Neem voor meer informatie contact op met Bart van 't Hof, tel. 06 82119819 of via de mail B.vantHof@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - 18/32 uur - wijkteam Noordoost - Utrecht Stad