Verzorgende IG - Wijkteam - Breukelen Buiten

Dit ga je doen

Je helpt mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en je kunt je eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals mondzorg, eenzaamheid in de wijk, mantelzorg of taakhouder MOZ (meldingen onvoorziene gebeurtenissen in de zorg). Je kwaliteiten worden optimaal ingezet. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk. Als verzorgende IG ben je als zorgcoördinator het eerste aanspreekpunt voor familie en cliënt, je bewaakt de continuïteit van zorg, zorgt dat het dossier op orde is en je bent een belangrijke schakel tussen familie, cliënt en wijkverpleegkundige. Jouw buddy is de verpleegkundige.

De dagdiensten beginnen in overleg tussen 7.30 en 8.30 uur en je werkt in diensten van 4 tot 6 uur per dag. Je komt in een basisrooster te werken.

Ons Team


Kwaliteit staat hoog in ons vaandel in Breukelen Buiten. Ieder heeft een eigen aandachtsgebied en alle aandachtsvelden komen terug in het jaarplan. We zijn een heel lerend team. We waarderen elkaars kwaliteiten, versterken elkaar en maken gebruik van elkaar. Ons team is samenhorig, je wordt in je waarde gelaten en je hebt ongecompliceerde collega's die elkaar helpen. Het buitengebied van Breukelen is bijzonder omdat de mensen heel vriendelijk en nuchter zijn. Cliënten hebben een eigen manier van leven, zoals boeren van het oude stempel, en dat vergt soms ook wel eens out of the box te denken en goed keuzes kunnen uitleggen, zodat de cliënt een goede keuze kan maken.

Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.

 • Afhankelijk van de uren die je werkt werk je minimaal 2 weekenden in de maand en ben je bereid om avonddiensten te draaien.

 • Je bent innovatief en kunt out of the box denken.

 • Je staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

 • Het is handig als je een auto hebt vanwege de uitgestrektheid van het prachtige buitengebied.

 • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.

 • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.

 • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn wijkteam in Breukelen Buiten versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“Blij als we mensen momenten van geluk kunnen bezorgen in hun eigen omgeving” Vanuit Breukelen, het heerlijke dorpje aan de Vecht met buitenplaatsen en landhuizen van kooplieden uit de gouden eeuw, werken 3 wijkteams: Centrum, Binnen en Buiten.

In Centrum en Binnen heb je veelal te maken met mensen die zorg vanzelfsprekend vinden. In het poldergebied van Buiten echter, kom je regelmatig bewoners tegen met korsetten en onderjurken die het nog niet zo gemakkelijk vinden om zorg te aanvaarden. Je houdt van die diversiteit. Of je nu in een prachtig landhuis werkt, een boerderij of in een volkswijkje, je zult altijd doorvragen en zoeken naar de vraag achter de eerste zorgvraag: iemand die hulp nodig heeft bij steunkousen, kan tenslotte heel eenzaam blijken te zijn. Dan is er iets anders nodig dan hulpmiddelen en ergotherapie!

De teams in Breukelen zijn erop gericht om de echte hulpvraag op tafel te krijgen. Het streven is steeds dat mensen ‘momenten van geluk’ voelen in hun eigen omgeving. De teams zijn hecht en er is regelmatig overleg met de huisartsen in de regio.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Marcel Wagenaar op telefoonnummer 06 30 34 59 74. Voor alle andere vragen kun je contact opnemen met Miriam Dwarswaard op telefoonnummer 06 57 77 08 74.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Wijkteam - Breukelen Buiten