Verzorgende IG - 8/32 uur - Wijkteam - Harmelen

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een echte aanpakker en vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Team Harmelen
Nelleke van den Berg, wijkverpleegkundige: “Careyn is de hoofd-thuiszorgaanbieder in Harmelen. Dit maakt dat we bekend zijn bij verschillende disciplines en korte lijntjes hebben. Cliënten worden door 1e lijnshulpverleners en het ziekenhuis veelal naar ons doorverwezen, waardoor we diverse complexiteit tegenkomen. Van medische zorg, terminale zorg en wondzorg tot persoonlijke zorg of begeleiding bij bijvoorbeeld dementie.

We hebben een groot en flexibel team, en zijn betrokken naar elkaar. Dat maakt dat het ruilen van een dienst vaak lukt. Ook werken we met een vast basisrooster die we in overleg met elkaar maken. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Je privéleven kun je dus prima plannen. Heb je voorkeur voor dag- of avonddiensten, dan houdt de planner daar rekening mee.
Ook zetten we je zoveel mogelijk in bij de doelgroep waar jouw kwaliteiten liggen (psycho-geriatrisch, somatisch, medisch of bijvoorbeeld begeleiding.) We houden rekening met jouw voorkeur voor complexiteit van cliënten."

Voor het team Harmelen is het van belang dat je het naar je zin hebt op je werk en dat je doet waar jouw kwaliteiten liggen. “Werk op maat, dat is wat wij je kunnen bieden!”

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
• Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn wijkteam versterken in Harmelen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week tot maximaal 32 uur.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.692,75 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 7% en vakantiegeld van 8,3% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“We hebben veel vertrouwen in elkaar en zijn open en eerlijk als team. Dat geeft werkplezier!”

Een klein dorp tegen Utrecht met een groot gebied eromheen, dat is Harmelen. Hier vind je landhuizen en flatjes en hier heeft het wijkteam korte lijnen met de enige huisartsenpraktijk van het dorp, de enige apotheek, de casemanager dementie en de specialist ouderengeneeskunde. De teams bestaan uit 15-16 collega-helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen, ieder met een eigen karakter en energie. Er is veel vertrouwen onderling en de sfeer is open en eerlijk. Dat geeft werkplezier!

Intervisie is belangrijk. Want ook al heb je je eigen cliënten in de wijk, je staat samen met je collega’s voor een casus. Jullie bespreken of je op de goede weg bent en of er iets moet veranderen. Dat kan snel, er is altijd iemand bereikbaar bij acute problemen. Jullie kunnen tot het uiterste gaan om goede zorg te leveren.

In Harmelen werk je met een basisrooster, dus je hebt in principe vaste dagen en vaste tijden (die je samen vaststelt). Slechts 10% van je tijd is onregelmatiger vanwege vakanties en invalwerk.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie? Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Karin de Paauw op telefoonnummer 06 - 13 64 78 98.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - 8/32 uur - Wijkteam - Harmelen