Verzorgende IG - wijkteam Molenvliet - Woerden

Dit ga je doen

Werken in de wijk is afwisselend, dat weet je misschien al uit ervaring! Careyn staat er voor dat jij op een verantwoorde manier zorg kunt verlenen.

Als verzorgende IG verricht je de verzorgende en verpleegtechnische handelingen, die bij je functie passen. Daarnaast ben je 1e zorg coördinator van een aantal cliënten en zorg je voor de continuïteit en kwaliteit van zorg. Je hebt zo nodig contact met mantelzorgers, de huisarts en overige betrokken disciplines. Je kunt je als aandachtsvelder verder verdiepen in een onderwerp, bijvoorbeeld continentiezorg, en op die manier vraagbaak worden voor je collega’s.

Ons werkgebied is gevarieerd. Aan de ene kant de hectiek van de stad en anderzijds de rust van het platte land. Onze cliënten wonen in het centrum van Woerden en in de wijk Molenvliet, allemaal goed bereikbaar met de fiets. Maar ook enkele kilometers verderop in het dorpje Zegveld verlenen wij onze zorg.

Wat wij van je verwachten


Team Centrum, Molenvliet en Zegveld in Woerden bestaat uit 16 enthousiaste collega's, met een hart voor de zorg! En wij zoeken:
  • Een verzorgende die zijn/haar werk ziet als een vak en streeft naar de beste zorg voor de cliënt.

  • Een collega die ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt.

  • Een collega die cliënten stimuleert zo zelfstandig mogelijk te zijn, en hun wens respecteert om regie over hun leven te houden.

  • Een collega die plezier heeft in het werk en graag deel uitmaakt van een dynamisch team.


We gaan ervan uit dat je je diploma Verzorgende IG op zak hebt. Als je een auto tot je beschikking hebt is dat een pré.

Dit kun je van ons verwachten


Je wordt ingewerkt door een vaste collega, en de overige collega’s zijn altijd bereid om ook je vragen te beantwoorden natuurlijk. Je krijgt de algemene en praktische informatie die je nodig hebt. En in het begin loop je mee met collega’s om elkaar, cliënten en je werkgebied te leren kennen.

We krijgen soms te maken met cliënten van onze eigen leeftijd. Dat kan confronterend zijn en daar hebben we het dan ook over met elkaar. Verder valt op dat we een aantal cliënten hebben met psychiatrisch ziektebeeld. Dan helpen we elkaar en praten we over de juiste bejegening van cliënten.
Je hoeft het niet alleen te doen!

En je collega’s? Die zie je 1 x per 6 werken tijdens het teamoverleg of een intercollegiaal overleg, tijdens een (buiten)lunch of tussendoor op kantoor of via app/mail/online. Of tijdens het Paasontbijtjes maken voor de cliënten of een kerstattentie: dat vinden we als team superleuk om te doen!

Wij bieden jou


  • We bieden je een contract voor 12 tot 24 uur per week voor de duur van een jaar. Als we het met elkaar kunnen vinden wordt je contract omgezet in onbepaalde tijd.

  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.692,75 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Hier ga je werken

“Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met teamondersteuner Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98 of wijkverpleegkundige Kirsten Oostrom op nummer 06 46 11 72 73 (niet op vrijdag).

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - wijkteam Molenvliet - Woerden