Verzorgende IG - Wijkteam Staatslieden - Woerden

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht je ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een Verzorgende IG met een echte aanpakkersmentaliteit en je vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
  • Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
  • Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
  • Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.


Kom jij ons Careyn wijkteam Staatslieden versterken in Woerden? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Dit kun je van ons verwachten


  • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week.
  • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 35, minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Hier ga je werken

“We gaan deze mensen leren dat ze het niet op moeten geven”

Woerden Staatslieden is een bijzondere plek in de wijkzorg, want 60% van de cliënten woont zelfstandig in woonzorgcomplex Het Hofplein, voorheen een verzorgingshuis. Hier zit dan ook meteen de uitdaging, want de bewoners beschouwen het vaak nog steeds als verzorgingshuis, terwijl de zorg is veranderd. Zo kan iemand je een washand in de handen geven en er lekker voor gaan zitten om gewassen te worden. Terwijl die persoon dat prima zelf kan! Hier is het de kunst om mensen te leren het weer zelf te doen en dat niet op te geven. Daar worden ze letterlijk gezonder van.

De twee wijkteams in Woerden Staatslieden halen dan ook alles uit de kast om mensen hierbij te helpen en het plezier daarvan te voelen. Door te onderzoeken wat iemand altijd heeft gedaan, wat hij nu kan, wat hij belangrijk vindt, enzovoort. Er zijn 18-22 verzorgenden en verpleegkundigen per team. Op Het Hofplein is de huisarts aanwezig, de fysiotherapeut, de apotheek en de dagbesteding. Naast het werk in Het Hofplein valt er nog een klein stukje ‘echte’ wijk onder Staatslieden. 

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw op telefoonnummer 06 13 64 78 98.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Wijkteam Staatslieden - Woerden