Verzorgende IG - Wijkteam - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG help je mensen thuis met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tanden poetsen en eten en verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van injecties en medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid en je bent blij met elk stapje vooruitgang. Je bent betrokken bij je cliënt en wat krijg je daar vaak veel voor terug. Je hebt je diploma Verzorgende IG op zak en als je wilt, kun je een eigen aandachtsveld ontwikkelen, zoals incontinentie. Je bent een Verzorgende IG met een echte aanpakkersmentaliteit en je vindt het heerlijk dat geen dag hetzelfde is -zelfs geen uur. Je bent er ook dol op dat je je eigen deeltijd-werktijden kunt indelen, zodat je een goede balans kan vinden tussen privé en werk.

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
• Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn wijkteam versterken in Vinkeveen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Hier ga je werken


Het wijkgebied Vinkeveen/Waverveen kenmerkt zich door diversiteit. Van de Amsterdamse glamour tot de (boeren) nuchterheid en van de arbeidershuisjes tot woonarken en villa’s, dit karakteriseert de wijk. Voorbeelden hiervan zijn zorgmijders, maar ook gehospitaliseerde cliënten, waardoor afwisseling en het aanpassen/schakelen per cliënt noodzakelijk is. Vinkeveen, bekend om de Vinkeveense Plassen en Waverveen, bekend om de weidsheid en natuurgebied de Botshol staan lijnrecht tegenover de steegjes en de bruggetjes, waardoor je al fietsend snel tussen de straten schakelt en binnen no-time voor de volgende voordeur staat. De mogelijkheid om met een (elektrische) fiets bijna alle routes te werken, getuigt van vrijheid en de gelegenheid om gezond je werk te verrichten. Juist die vrijheid die kenmerkt dit team. Je hebt zelf inspraak op je rooster, waardoor er flexibiliteit ontstaat en alle teamleden tevreden zijn.
Het wijkteam is sinds een jaar gelokaliseerd in het gezondheidscentrum van Vinkeveen. De samenwerking met huisartsen, POH-ouderenzorg, fysiotherapie en de apotheek zijn goed en zijn er korte lijnen. Dit zijn randvoorwaarden voor het bieden van kwaliteit van zorg, waar naar wordt gestreefd.

Team Vinkeveen


Het wijkteam kenmerkt zich door kwaliteit. Het is een hecht team, waar men waarde hecht aan sociaal contact. Dit uit zich in verschillende teamuitjes, waarin verbinding met elkaar centraal staat.

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG.
• Hart voor mensen: je wilt met aandacht onze cliënten stimuleren.
• Slim werken: je vindt het een sport om efficiënt en toch met kwaliteit te presteren en je bent zelfsturend.
• Plezier in wat je doet: je doet er alles aan om jouw werk tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Careyn.

Kom jij ons Careyn wijkteam versterken in Vinkeveen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Arbeidsvoorwaarden


We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst. We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers. We bieden je een flexibel rooster, met een vast basisrooster. Je weet voor het hele jaar wanneer je werkt. Je kunt al vanaf 4 uur bij ons komen werken tot maximaal 32 uur per week.
Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 45, minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 7% en vakantiegeld van 8,3% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en wensenbrief.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan rechtstreeks contact op met Karin de Paauw op nummer 06 13 64 78 98.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG - Wijkteam - Vinkeveen