Dagbestedingscoach - Weddesteyn - Woerden

Klantcoach

Als dagbestedingscoach inventariseer je de wensen en behoeften van de cliënten op het gebied van activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het dagprogramma. Als dagbestedingscoach ben je een kei in het begeleiden van de cliënten en het aansturen van alle betrokken vrijwilligers en stagiaires tijdens de dagbesteding. Aan het einde van de dag rapporteer je alle relevant informatie aan jouw collega's. Het betreft een somatische afdeling.

Kom jij ons Somatische team in Woerden versterken?

Dit ga je doen
Als dagbestedingscoach bezoek je nieuwe cliënten en breng je in kaart wat de wensen zijn op het gebied van welzijn. Jij bent het aanspreekpunt voor de coördinatie, organisatie en kwaliteitsbewaking van de dagbesteding van de cliënten.
Daarnaast ben je voornamelijk gericht op individuele activiteiten en het groepsproces op de afdeling. Het aansturen van alle betrokken vrijwilligers en stagiaires is een groot onderdeel van je takenpakket.

Wat wij verwachten


  • Je hebt minimaal afgerond diploma SPW op niveau 4;

  • Je hebt ervaring met het vormgeven en uitvoeren van individuele en groepsactiviteiten binnen de somatische afdeling;

  • Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat;

  • Je bent een kei in het opzoeken en aangaan van een samenwerking;


Wij bieden jou


  • Wij bieden je een contract aan voor 32 uur per week;

  • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 40 maximaal € 3.254,43 bruto per maand bij een 36-urige werkweek;

  • We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

  • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden;

  • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief;

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met een vaste aanstelling in het vooruitzicht bij gebleken geschiktheid.Utrecht West

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst?
We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06 - 83483373

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.


Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Dagbestedingscoach - Weddesteyn - Woerden