Klantcoach Welzijn - DAC team 't Akcent - Brielle

Klantcoach

Binnen DAC 't Akcent bieden wij als team dagbesteding en activiteiten aan. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een fijne collega!

Activiteitencentrum ’t Akcent richt zich vooral op volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking, een psychiatrische aandoening of als er sprake is van beginnende dementie. Maar dat niet alleen: wij bieden ook activiteiten voor alle 55+ers die behoefte hebben aan contact, gezelligheid of een leuke, creatieve bezigheid.

Als klantcoach kom je te werken in een enthousiast team, dat graag het verschil wil maken. Respectvolle bejegening naar cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en elkaar staat hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachten goed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze cliënten wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Het is ons streven om mee te denken met onze cliënten zodat zij actief door het leven kunnen gaan, nieuwe contacten kunnen leggen, op een manier die bij hen past.

  • Bezit je het MBO-diploma SPW (niv. 4), Activiteitenbegeleider (niv. 4) of MMZ (niv. 3),
  • heb je ervaring met onze doelgroep,
  • ben je flexibel inzetbaar,
  • ben je creatief en kun je de wensen van onze bewoners omzetten in daden,
  • durf je ‘out of the box’ te denken,
  • en ben je in staat een zinvolle dag te creëren,

dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten!


Wij verwachten van jou dat je topfit en jobfit bent. Je doet er alles aan om je werk aan te kunnen en met vakmanschap uit te oefenen. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij doen het samen. Als werkgever staan wij voor je klaar en ondersteunen wij je graag met alles wat nodig is om jou met plezier en kennis van zaken te laten werken voor onze bewoners.
  • Wij bieden een contract voor 21 uur per week.
  • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Merel Koks, Teammanager DAC, via m.koks@careyn.nl of 06-83 648 917.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - DAC team 't Akcent - Brielle