Klantcoach Welzijn (Verblijf licht) - De Vloot - Maassluis

Klantcoach

Binnen zorgcentrum De Vloot in Maassluis bieden wij als team dagbesteding en activiteiten aan. Om ons team compleet te maken zijn wij op zoek naar een leuke, nieuwe collega.

Als klantcoach kom je te werken in een enthousiast team, dat graag het verschil wil maken. Respectvolle bejegening naar bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en elkaar staat hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachten goed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze bewoners wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Het is ons streven om mee te denken met onze bewoners zodat zij actief door het leven kunnen gaan, nieuwe contacten kunnen leggen, op een manier die bij hen past.

  • Bezit je MBO-diploma SPW (niv. 4), Activiteitenbegeleider (niv. 4) of MMZ (niv. 3),
  • heb je affiniteit met onze doelgroep,
  • ben je flexibel inzetbaar,
  • ben je creatief en kun je de wensen van onze bewoners omzetten in daden,
  • durf je 'out of the box' te denken, en
  • ben je in staat een zinvolle dag te creëren,

dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten!


Wij verwachten van jou dat je topfit en jobfit bent. Je doet er alles aan om je werk aan te kunnen en met vakmanschap uit te oefenen. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij doen het samen. Als werkgever staan wij voor je klaar en ondersteunen wij je graag met alles wat nodig is om jou met plezier en kennis van zaken te laten werken voor onze bewoners.
  • Wij bieden een contract voor 24 uur per week.
  • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Careyn Wonen met Zorg

Careyn Zorgcentrum De Vloot in Maassluis, een moderne woon- en leefomgeving voor zorgbehoevende ouderen. Comfortabele appartementen met alle voorzieningen van nu. Kleinschalig wonen. Groots genieten. Een huiselijk zorgcentrum dat staat voor zelfstandig wonen en bewoners die zelf de regie kunnen voeren.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Somaya Tahan, Manager Zorg, via s.tahan@careyn.nl of bel of WhatsApp via 06-57 751 380.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn (Verblijf licht) - De Vloot - Maassluis