Klantcoach Welzijn - Grootenhoek - Hellevoetsluis

Klantcoach

Binnen zorgcentrum Grootenhoek bieden wij als team dagbesteding en activiteiten aan. Om ons team compleet te maken zijn wij per direct op zoek naar een fijne collega.

Als klantcoach kom je te werken in een enthousiast team, dat graag het verschil wil maken. Respectvolle bejegening naar bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en elkaar staat hoog in het vaandel. Het uitgangspunt van de dienstverlening is het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Door het andere gesprek te voeren met onze bewoners wordt duidelijk wat voor hen belangrijk is en waar de focus moet liggen. Het is ons streven om mee te denken met onze bewoners, zodat zij actief door het leven kunnen gaan en nieuwe contacten kunnen leggen op een manier die bij hen past.

  • Bezit je MBO diploma SPW (niv. 4), Activiteitenbegeleider (niv. 4) of MMZ (niv. 3),
  • heb je ervaring met onze doelgroep,
  • ben je flexibel inzetbaar,
  • ben jij creatief en kun je de wensen van onze bewoners omzetten in daden,
  • durf je out of the box te denken,
  • en ben je in staat een zinvolle dag te creëren?

Dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten!


Wij verwachten van jou dat je topfit en jobfit bent. Je doet er alles aan om je werk aan te kunnen en met vakmanschap uit te oefenen. Dat hoef je niet alleen te doen. Wij doen het samen. Als werkgever staan wij voor je klaar en ondersteunen wij je graag met alles wat nodig is om jou met plezier en kennis van zaken te laten werken voor onze bewoners.
  • Wij bieden een contract voor 24 uur per week verdeeld over 4 dagen.
  • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zijn saamhorig en spreken af wie van de teams wat gaat doen’

Aan de Achterweg, rustig tussen polder Nieuw-Hellevoet en Hellevoetsluis, ligt Grootenhoek, een fijn verpleeghuis met 5 afdelingen voor zo’n 16 mensen. Twee afdelingen zijn voor bewoners met een lichamelijke beperking of handicap, op de andere 3 wonen mensen met dementie. 

Waar vroeger karren met eten door de gangen rammelden, wordt nu vers gekookt op de afdelingen en samen gegeten in de huiskamers. Veel leuker! Je werkt met z’n tweeën op een afdeling, maar maakt onderdeel uit van een team van zo’n 14-15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De zorgteams bouwen niet alleen op elkaar, ze bouwen ook samen aan Grootenhoek. Zo starten ze een leerafdeling en leerbijeenkomsten waar kennis en kunde gedeeld kunnen worden.

Binnenshuis zijn de arts, de fysiotherapeut, logopedist en de psycholoog aanwezig. Wekelijks zijn er vele activiteiten die bewoners druk bezoeken. En jaarlijks is de grote jaarmarkt. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de bewoners. Buiten de muren van Grootenhoek is de betrokkenheid met het huis geweldig. Een vriendenstichting helpt mee om de sfeer op allerlei manieren prettiger en comfortabeler te maken. Zo is er nu een Alzheimertuin waar mensen niet in kunnen verdwalen en waar bewoners zelf lekker kunnen tuinieren. En is er een dierenweide met kippen, geiten, duiven en konijnen die graag aandacht en een aai over de bol willen. Gezellig!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail of WhatsApp met Joliza Struik via jo.vannimwegen@careyn.nl of 06-53 762 135.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Klantcoach Welzijn - Grootenhoek - Hellevoetsluis